Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UPLELA SE I UNUTARNJA KONTROLA MUP-a

Muškarac završio u bolnici nakon što nije poslušao policijska naređenja

policajac
Sanjin Strukic/PIXSELL/Ilustracija
22.08.2018.
u 13:40

Za slučaj se zainteresirala i unutarnja kontrola MUP-a, koja istražuje sve okolnosti događaja

Muškarac (35) teško je ozlijeđen nakon što se opirao uhićenju, te je od subote hospitaliziran u KBC Rijeka. Riječka policija potvrdila je događaj, te su potvrdili da su nad 35-godišnjakom uporabljena sredstva prisile.

- Događaj se zbio u noći na 19 . kolovoza u Klani kraj Rijeke gdje se održavao javni skup. Muškarac (35) je narušavao javni red i mir i odbijao je poslušati policijska naređenja te je pružao otpor policajcima pa su nad njim uporabljena sredstva prisile - kazala je Svemirka Miočić iz Odjela za javnost PU primorsko - goranske. Na koji je način 35-godišnjak narušavao javni red i mir u policiji nisu precizirali, a nije poznato ni je li bio alkoholiziran jer ga policija nije uspjela alkotestirati.

U policiji ne preciziraju ni kakve je ozljede zadobio, no kažu da se za slučaj zainteresirala i unutarnja kontrola MUP-a, koja istražuje sve okolnosti događaja. Istražuje se i je li uporaba sredstava prisile bila opravdana.

Priča je, prema pisanju Novog lista, dospjela u javnost nakon što je ta novinska redakcija dobila mejl u kojem se navodi da je policija 35-godišnjaka pretukla pred očima sina i supruge. Te noći u Klani je bio koncert Crvene jabuke, a prema pisanju Novog lista, do sukoba 35-godišnjaka i policije došlo je nakon što je on parkirao vozilo kod vatrogasnog doma, te ga je na policijski zahtjev odbio preparkirati.

Ključne riječi

Komentara 132

HA
Hagar
10:23 22.08.2018.

Čovjek je ostao oduzet???? i dijete sa trajnim traumama zbog parkiranja??

CR
CrniGaro
11:04 22.08.2018.

Riječki policajci ,plaški,kordun,bosna ,srbija šef Njegoš

TM
trade_mark
11:31 22.08.2018.

fakat nije uredu ovako premlatit čovjeka, naročito pred obitelji. ali jbg... ako ti policija kaže "makni auto" onda makni auto, a nemoj izigravat frajerčinu. šteta, al tako je to kod nas. balkan na teži način upoznaje zakon.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije