Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NIJE SE DRŽAO SAMOIZOLACIJE

Muškarac zaražen koronavirusom otišao s djetetom u Klaićevu bolnicu

Klaićeva
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL
1/4
12.03.2020.
u 19:00

Kako nam je potvrdio ravnatelj Klaićeve, profesor Goran Roić, pozvana je epidemiološka služba koja je poduzela sve potrebne mjere

Muškarac zaražen koronavirusom boravio je jučer u Klaićevoj bolnici gdje je došao na nehitni pregled s djetetom.

On se svjesno nije držao samoizolacije u kojoj je trebao biti jer je njegovom kolegi, s kojim je bio na putu, potvrđen koronavirus dan ranije. U čekaonici gdje je bilo četvero roditelja s djecom, a među njima je bila i malena beba. Njegov se nalaz u tom trenutku još čekao.

VIDEO: Kako pravilno oprati ruke i zaštititi se od virusne i bakterijske infekcije?

Djelatnici koji su bili u kontaktu sa zaraženim neodgovornim građaninom su detektirani kao i roditelji koji su tada bili u čekaonici. Kako nam je potvrdio ravnatelj Klaićeve, profesor Goran Roić, pozvana je epidemiološka služba koja je poduzela sve potrebne mjere.

Tema: Koronavirus

Ako sumnjate da imate koronavirus ne idite izravno u bolnicu nego nazovite svog liječnika ili dežurnog epidemiologa na brojeve u svojoj županiji:

 

Komentara 37

MA
maklin
19:26 12.03.2020.

Počet kažnjavati, ovo su ubojice, šta ako zarazi stariju osoba za koje kažu da se teško oporave ili umiru kao što je to u Italiji. Čovjek svjesno širi zarazu dakle ubojica na slobodi. Kažnjavati.

GO
gogs
19:23 12.03.2020.

a nije mu palo na pamet da samoizolacija znači izolaciju i od vlastitog djeteta. odavno ne čuh za gluplji postupak.

Avatar otacdomovine1
otacdomovine1
19:34 12.03.2020.

Naplatiti budali €50,000, pa će mu možda bar unuci koji će to otplačivati biti pametniji

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije