Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Napadač uhićen

Nakon svađe upucao ga ispred kafića, muškarac (38) teško ranjen

pucnjava
Sanjin Strukic/PIXSELL/Ilustracija
Autori: Hina, Vecernji list
25.02.2018.
u 10:07

Policija je izvijestila da je u tijeku očevid nakon kojeg će se znati više informacija oko ranjavanja muškarca

Pet minuta prije ponoći u subotu, jedan je muškarac teško ranjen vatrenim oružjem ispred ugostiteljskog objekta u Mrzljakima u Općini Draganić, priopćila je Polcijska uprava Karlovačka.

Kako javlja KAportal.hr teške tjelesne ozljede zadobio je 38-godišnjak, a radi se o ozljedama opasnim po život. Kako  je utvrđeno, u njega je pucao 51-godišnji muškarac.

Krvavom obračunu je prethodio verbalni, a potom i fizički sukob. Napadač je uhićen.

Okolnosti ranjavanja nisu poznate, više pojedinosti znat će se nakon očevida, o čemu će PU karlovačka izvijestiti tijekom nedjelje.

pucnjava
1/7

Komentara 1

TO
Toni70
11:17 25.02.2018.

Pametnose poneo smo nezna kako se to radi. Ako želiš donekle biti siguran moraš poslje još pucati u glavu obvezno sa par metaka . Tako i tako ti sljedi dugogodišnji zatvor za pokušaj ubojstva i teško ranjavanje a isto tete sljeduje ako odradiš posao kako treba .. Bilo kako bilo požalit će što je pobjednik. ( Naravno izuzev ako je branitelj ) Ima pravo da se obarni...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije