Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 31
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TRAGEDIJA

Muškarac smrtno stradao u požaru kuće u Lokvama

Foto: Jurica Galoic/PIXSELL/Ilustracija
19.01.2020.
u 16:12

Prema izvješću Javne vatrogasne postrojbe Delnice, dojava o požaru kuće u Lokvama primljena je oko 9,13 sati, a  vatrogasci vrlo brzo stigli na požarište.

U požaru kuće u Lokvama, u Gorskom kotaru, u nedjelju ujutro smrtno je stradao 58-godišnji muškarac, doznaje se u primorsko-goranskoj policiji.

Prema izvješću Javne vatrogasne postrojbe Delnice, dojava o požaru kuće u Lokvama primljena je oko 9,13 sati, a  vatrogasci vrlo brzo stigli na požarište.

Prema dosadašnjim informacijama vatra je planula u stambenom objektu, dvojnoj kući, u dijelu u kojem su dvije prostorije u prizemlju te tavanski prostor. Požar se nije proširio na susjednu kuću.

Požar je lokaliziran oko 10 sati, a potpuno ugašen oko 13 sati. U gašenju je sudjelovalo sedam vatrogasaca JVP Delnice s dva kamiona i jednim kombijem te šest vatrogasaca DVD Lokve s jednim kamionom i jednim terenskim vozilom.

O smrtno stradaloj osobi za sada se zna da je 1962. godište, a uzroci požara i smrti utvrdit će se očevidom koji je u tijeku.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije