Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 94
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VIRALNI HIT

Savjetovao vojsci kako zaustaviti uragane pa nasmijao milijune

Foto: NASA/REUTERS/PIXSELL//Screenshot
03.09.2019.
u 13:51

Lokalnoj TV postaji muškarac pojašnjava kako bi se taj uragan lako mogao zaustaviti te da mu nije jasno zašto oružane snage to već nisu učinile

U središtu svjetske pozornosti jučer se nalazio uragan Dorian, "čudovište", kako su ga nazvali mnogi američki dužnosnici, koje se obrušilo na Bahame i prouzročilo golemu materijalnu štetu koja se još uvijek zbraja, a ostaje još vidjeti kakve će posljedice biti nakon udara na obalu Floride. 

I dok svijet budno prati razvoj događaja, u medijima se pojavila izjava jednog stanovnika Floride koja je postala pravi hit. Naime, na snimci muškarac objašnjava kako bi se taj uragan lako mogao zaustaviti te da mu nije jasno zašto oružane snage to već nisu učinile.

Kazao je da bi oružane snage SAD-a trebale istovariti led iznad oka uragana kako bi se riješili sve te tople vode koja je i potaknula njegovo nastajanje.

– Zašto vojska ne može ispustiti led u toplu vodu kako uragan ne bi bio tako brz? – kazao je začuđeni muškarac.

Savjetovao je i zračnim snagama da lete avionima u suprotnom smjeru od kretanja uragana i tako zaustave vjetrove od 220 km/h.

– Nije mi jasno zašto dosad nisu pronašli neki način za borbu protiv tih oluja. Sva ova vrućina i topla voda... Pa imamo vojsku – kazao je muškarac ekipi lokalne televizijske postaje. 

 

 

Ključne riječi

Komentara 5

DU
Deleted user
19:58 03.09.2019.

Na svoj malo gluplji nacin je u biti rekao istinu....da se ne ratuje i osvaja , vdc bo davno imali vrlo napredne globslne tehnologija na raznim poljima.. pa vjerujem da bi i ovo bilo moguce...naravno ne sa hamperima leda i Ironmanom..ali ...e moh Tesla Hrvatinp nasa, ti si bio ljudina ...daj se reinkarniraj da smislimo nesto i satremo zlo...

MD
milan@drivesc.com
14:09 03.09.2019.

Kad je gospodin već spominjo letenje onda je naveo krivi smjer letjelica; naime, ako bi išta imalo usporilo nezaustavljive zračne mase uragana, onda to nije letenje nasuprot smjera strujanja zraka u uraganu, već u smjeru vjetra uragana, jer avioni iza sebe pokreću zrak suprotno od smjera njihovog gibanja (zakon očuvanja impulsa gibanja). ... Milijuni balona učvršćenih za zemlju usporili bi uragane!

TO
Toni66
17:05 03.09.2019.

Savjetovao vojsci kako zaustaviti uragane pa nasmijao milijune pametnih koji znaju kako se to radi a ne tko kako je on otprilike savjetovao da se učini . Zralne snage znaju smo da djeluju po teroristima pojedinačno i grupno na zemljii stojeće postojeće ciljeve da gađaju raketama . . Da nešto korisno rade za svoju državu smiješno milijunima svjesni da to ne postoji i da se u tome smijeru nije i neće nikada promišljati

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije