Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 154
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BEZOBZIRNOST

Muškarac rukom dignuo rampu i ušao na Istarski ipsilon

ipsilon,cesta,promet,portal
Duško Marušić/PIXSELL
21.02.2013.
u 13:03

Alkotestiranjem je utvrđeno da je vozio pod utjecajem alkohola. Izmjereno mu je 1,89 promila.

Muškarac (59) iz Pule prijavljen je zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama kada je jučer oko 18.40 sati BMW-om talijanskih registarskih oznaka došao do naplatnih kućica na ulazu Vodnjan – jug, izašao iz automobila i rukom dignuo rampu, nakon čega se uključio na Ipsilon.

Ovaj 59-godišnjak nastavio je vožnju prema Puli, no u trenutku kada se zaustavio na zabranjenom mjestu, u traku namijenjenom za usporavanje i isključivanje vozila s autoceste sustigla ga je policija. Muškarac je i tada počinio prekršaj, ovoga puta iz Zakona o osobnim iskaznicama, jer je policijskim službenicima odbio dati isprave na uvid.

Alkotestiranjem je utvrđeno da je vozio pod utjecajem alkohola. Izmjereno mu je 1,89 promila u krvi, zbog čega je isključen iz prometa i odveden na otrježnjenje.

>> Medulinac Ipsilonom vozio 15 minuta u pogrešnom smjeru

Komentara 1

PP
Poznavatelj Prilika
13:50 21.02.2013.

Prekršaj? A šta je sa zakonima o obijesnoj vožnji? Micanje signalizacije rukom u teško alhoholiziranom stanju je prekršaj? Naravno, tko ima vezu ima i povoljniju tužbu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije