Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 181
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zavoj smrti

Muškarac poginuo u frontalnom sudaru u Žerjavincu kod Sesveta

sudar, prometna (1)
Foto: Antonio Bronić/PIXSELL
1/3
Autori: mav/VLM, mšk/VLM, ms
21.09.2010.
u 19:43

Stanari obližnjih kuća tvrde da je to samo još jedna od nesreća koje se ponavljaju na "zavoju smrti".

U frontalnom sudaru toyote aurisa i VW golfa  u utorak  u 18.30 sati u Žerjavincu pokraj Sesveta poginuo je Ivan P. (78), vozač golfa. 

Vozačica Toyote corolle Lj. Nj. (41) prebrzo vozeći skrenula je u suprotnu traku i frontalno naletjela u Vw golf, koji je vozio Ivan P. Zbog zadobivenih teških ozljeda vozač preminuo. Njegova suvozačica Danica P. (75) teško je ozlijeđena, a liječnička joj je pomoć pružena u KB Dubrava i KB Sestara milosrdnica. Ozljede u prometnoj nesreći zadobila je i vozačica toyote. Zbog nesreće je od 18.45 do 19.56 sati promet bio obustavljen.

Promet tom cestom satima je bio obustavljen zbog očevida, a stanari obližnjih kuća tvrde da je to samo još jedna od nesreća koje se ponavljaju na "zavoju smrti".

 

Ključne riječi

Komentara 5

OB
-obrisani-
02:26 22.09.2010.

78-godišnji muškarac?? Starcima bi trebalo zabraniti voziti. Ograničite vozački na starost, jer ovo je smiješno. Mogu zamisliti svoju poluslijepu i glihu babu za volanpom.

Avatar Čobanković ( mlađi )
Čobanković ( mlađi )
03:55 22.09.2010.

Muškarci će po novom ZMO raditi do 80 godina,prema tome moglo bi se očekivati još više mrtvaca na našim cestama Mladi voze super-prebrzo,a starci prespooorooo

UR
ured11
07:39 22.09.2010.

Zašto, uredniče, FRONTALNI sudar? Zašto MUŠKARAC VOZAČ? Zašto...?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije