Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 165
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VIRALNI HIT

Muškarac ostao zatečen kada je vidio kako je susjed pokosio travu

Ilustracija
Foto: Pixabay
08.07.2020.
u 11:02

Susjed je ostavio nepokošen smiješno mali dio travnjaka koji se doslovno mjeri u centimetrima

Sa susjedom sam imao takav odnos da bismo se u prolazu samo pozdravili uz smiješak, ali sada je očigledno da me nikako ne voli, kazao je Matty iz Liverpoola nakon što je svjedočio potezu svog susjeda koji ga je, kako kaže, šokirao.

Susjed je, naime, kosio travnjak ispred kuće, ali mu je bilo teško pokositi i ''Mattyjev dio'' pa je ostavio nepokošen smiješno mali dio travnjaka koji se doslovno mjeri u centimetrima. Muškarac iz Liverpoola fotografije je objavio na Twitteru, gdje je objava ubrzo postala viralna.

– Odlučio sam nastaviti igru. Kada njihova trava naraste, ja ću pokositi samo svoj dio – dodao je muškarac.

Ključne riječi

Komentara 15

RE
reborn
11:27 08.07.2020.

Susjed poštuje teritorijalni integritet Mattyjeve parcele. Košnjom Mattyjevog komadića ne samo da bi iskazao teritorijalne pretenzije, nego bi postavio i očekivanje da mu Matty vrati istom mjerom: Kada Matty bude kosio svojih 2 kvadrata, morao bi Matty povući i usput pokositi i susjedovih 20-ak kvadrata do susjedove staze (koja se na slici jedva vidi). Inače - Matty ne bi primjereno vratio uslugu, te bi došlo do nesporazuma. Podrška obazrivom susjedu koji je sve to pravilno predvidio.

MA
maestral
12:30 08.07.2020.

Glupo o tome i polemisati. Nije njegovo, zašto bi kosio?

MC
Mcro
11:52 08.07.2020.

Ja bi i ovdje napravio ogradu, onda šupci ko ovaj nebi imali osjećaj da imaju pravo plest se u tuđe živote

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije