Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 167
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Noćna potjera po Puli

Policiji bježao na motoru pa pješke. Usput odbacio vreću s 90.000 kuna

PU istarska
Foto: PU istarska
1/4
07.05.2020.
u 11:58

Obavljenim provjerama utvrđeno je kako se radi o 31-godišnjem državljaninu Bosne i Hercegovine koji se služio nevažećim dokumentima

Pune ruke posla imala je pulska policija s 31-godišnjim državljaninom BiH, koji se na koncu sumnjiči za krivotvorenje isprava i zloporabu droga. Sve je počelo 6. svibnja u 00.50 sati, kada je prometna policija na Cesti prekomorskih brigada u Puli pokušala zaustaviti motocikl pulskih oznaka.

Iako su mu policajci signalizirali da se zaustavi, motociklist ih nije poslušao, pa je uslijedila potjera po pulskim ulicama. Bježeći pred policijom, motorist  je napravio nekoliko prometnih prekršaja, da bi na koncu u Divkovićevoj ulici naletio na lanac na ulazu u dvorište. Pao je s motocikla i lakše se ozlijedio.

No ni te ozlijede ga nisu spriječile u nakani da pobjegne jer se podigao s tla i potrčao. Za njim su potrčali i policajci koji su ga ubrzo sustigli. Dok su trčali za njim primijetili su da je odbacio vreću, a kasnijim pregledom te vreće, policajci su u njoj našli 90.000 u kunama i eurima te 36 grama amfetamina.  Ustanovljeno  je da je i 31-godišnjak kod sebe imao i krivotvorene dokumente.

Priveden je u postaju, a nakon što su mu uzeti otisci prstiju, uskoro je utvrđen i njegov pravi identitet. Utvrđeno je i da je imao  krivotvorenu vozačku iako nije položio vozački ispit.

Odbio je test na droge, a policija je pretragom motocikla i stana kojeg koristi u Puli našla još 0.75 grama amfetamina, 3.45 grama marihuane, vrećice za pakiranje droge, uređaj za vakuumiranje i druge predmete. Kazneno je i prekršajno prijavljen, a slijedi mu i dovođenje pred suca istrage Županijskog suda u Puli.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije