Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
2 10°C
  • Avatar Ernest_Fulir
    Ernest_Fulir:

    Hoce li sada itko objaviti gdje su jeli, sta su tocno jeli, od koga je restoran nabavio te dagnje, da li ih je vlasnik restorana legalno platio i dobio racun, gdje su dagnje izlovljene, kada, kako su bile skladistene... Da ... prikaži još!a ne govorim da im je “ugledni restoran” vjerojatno prodao to pod “svjeze prirodno izlovljene plodove mora”, i naplatio 1 porciju min. 250 kn, a u stvarnosti su vjerojatno na divljaka ubrane na nekoj hrdjavoj olupini ili ispustu kanalizacijskom gdje su na sebe navukle sve moguce i nemoguce toksine... Jbt, da sam ja zena tog nesretnika sto je umro, ako se pokaze da je restoran ili dobavljac dagnji kriv (a vrlo vjerojatno jest), ne bi od tog restorana ostao ni kamen na kamenu, niti bi krivac docekao sudsku presudu... i tako bi vlasniku vjerojatno dosudili da je imao sinkopu prilikom posluzivanja dagnji. Tko misli da sam u krivu, neka digne ruku.

  • DOBARDAN:

    Nema takvog trovanja hranom od kojega se u času umire, osim ako si na nešto alergičan. Kod trovanja hranom ide mučnina, povračanje, proljev a kod tih simptoma ima dovoljno vremena da se reagira, pogotovo u našemu moru gdje su ljudi ... prikaži još! za sat ili dva u bolnici i to sami, a na poziv u pomoć i brže.

  • Igggy:

    Ja sam se u hvarskom finom restoranu prije par godina otrovao tunom.

Još iz rubrike Vijesti

Prilog Zapamtite Vukovar
8
Prilog Zapamtite Vukovar

Nikad viđene fotografije Blage Zadre i nevjerojatna priča kako su nastale

Demant
DEMANT

Ured predsjednice demantirao obavezu dostave informacija o financijskim transakcijama

2
Policija
NEZAKONITE MIGRACIJE

U Gorskom kotaru ozlijeđen migrant, prevezen u riječku bolnicu

4