Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 62
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nije dugo razmišljao

Muškarac morao birati koga će spasiti od smrtonosne poplave – ženu ili majku

Poplava
Foto: Ilustracija/ Reuters/ PIXSELL
28.07.2016.
u 08:51

Među obiteljima koje je pogodila poplava bila je i obitelj Gao Fengshouoa kojeg je, kad se stanje s podizanjem razine vode pogoršalo i njihova kuća je došla u opasnost, supruga probudila kako bi se evakuirali.

U velikim poplavama uzrokovanim jakim nevremenom koje su pogodile kinesku pokrajinu Hebei stradalo je oko 130 ljudi, a još ih se 110 smatra nestalima.

Među obiteljima koje je pogodila poplava bila je i obitelj Gao Fengshouoa kojeg je, kad se stanje s podizanjem razine vode pogoršalo i njihova kuća je došla u opasnost, supruga probudila kako bi se evakuirali. Gao je u toj kući živio sa suprugom, s dvoje djece i ocem.

No, umjesto da s obitelji pobjegne na sigurno, 39-godišnjak ih je ostavio kod kuće i otišao u susjedno selo – da bi spasio svoju majku. To mu je i uspjelo, no zbog visoke poplave nije se više mogao vratiti svojoj obitelji.

Kada se nakon nekoliko sati voda malo povukla, vratio se natrag kući. Srećom, njegova supruga, dvoje djece od dvije i četiri godine i otac bili su na sigurnom jer su se popeli na krov, piše Metro.

Iako je na kraju sve sretno završilo supruga, s kojom je Gao bio pet godina u braku, jako mu je zamjerila što je njih ostavio i išao spasiti svoju majku. Ona je njegov potez shvatila kao izdaju te ga je ostavila i vratila se živjeti roditeljima u pokrajinu Shandong. Za njom je navodno otišao i Gao moleći za oprost.

>> Ne želite se naći u ovoj situaciji, sekunde su ga dijelile od sigurne smrti

>> Šokirao se kad je otkrio zbog koga je supruga napustila njega i petero djece

Komentara 30

Avatar think pink
think pink
09:59 28.07.2016.

ako su u redakciji večernjaka zainteresirani - ovakve tekstove pišem za 15 kn po komadu... mogu ih proizvesti 20 dnevno.... plaćanje svakih 7 dana...

AL
Alkana
09:49 28.07.2016.

Kakve gluposti pišu novinari! Očito je čovjek ispravno procijenio da su žena i djeca s njegovim ocem sigurna, a majka, sama, nije i učinio ono što je smatrao ispravnim. A žena je ljubomorna i svojim odlaskom samo nanosi štetu i sebi i djeci.

CO
Cosinus
09:28 28.07.2016.

Nitko nije napisao da je ostavio djecu i otišao majci, nego eto ostavio ženu, ali isto tako ih je ostavio sa ocem. Znači ovdje je bitnija žena od djece?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije