Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 14
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
istraga policije

Muškarac ležao na podu ispred trgovine u Splitu. Netko ga je nokautirao?

policija očevid
Dusko Jaramaz/PIXSELL/Ilustracija
29.09.2021.
u 07:57

Kako je policijski očevid u tijeku, više detalja o ovom događaju znat će se tijekom jutra.

Oko 23 sata u utorak u Zagrebačkoj ulici u Splitu, kod stanice “na Pazaru”, stigla je policija radi događaja koji se zbio nešto ranije. Kako su dojavili građani portalu Dalmacija Danas koji su se našli na licu mjesta nedaleko od prodavaonice Prerade, jedan muškarac ležao je na podu, vjerojatno u nesvijesti.

– Ne znam što se točno dogodilo. Priča se da je netko pokušao nešto ukrasti iz kioska ili opljačkati ga, no čini se da mu to nije pošlo za rukom. Navodno ga je netko nokautirao za vrijeme tog pokušaja – kazao je čitatelj.

Kako je policijski očevid u tijeku, više detalja o ovom događaju znat će se tijekom jutra.

Ključne riječi

Komentara 3

XN
xnet0822
15:04 29.09.2021.

Jel ga možda nokautirao nezaposleni "predsjednik" M&K kluba Radošić ?

RA
radijatori
12:41 29.09.2021.

Hahaha, jako smiješno, netko ga nokautirao! Koja sramota, možete li vi novinari pasti još niže nego što je zamislivo? Izgleda da možete, i da tu nema ograničenja. Ovdje može biti riječ o teškom, po život opasnom fizičkom napadu, što je teško kazneno djelo, a vi se izrugujete. Da "nokautirao"!? Šljame novinarski!

MO
modovisisajteMaraschino
08:54 29.09.2021.

ili se napio

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije