Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 37
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prijetio ubojstvom

Muškarac koji se vozilom zabio u gradsku upravu u Đakovu predan pritvorskom nadzorniku

đakovo
Foto: Screenshot
21.02.2017.
u 11:09

Riječ je o istom muškarcu koji je koncem siječnja ogulio i vezao svinju za isti taj automobil i vukao je po Đakovu te bacio pred zgradu gradske uprave

Muškarac, R.Š. (59) iz Tomašanaca, koji je u ponedjeljak ujutro automobilom uletio u zgradu gradske uprave u Đakovu, kazneno je prijavljen za dovođenje u opasnost života i imovine općeopasnom radnjom ili sredstvom te za prijetnju.

- Oko 8.40 sati 59-godišnjak je došao u prostorije jedinice lokalne samouprave u Ulici kralja Tomislava te hladnim oružjem (nožem, nap.a.) prijetio ubojstvom uposlenicima. Potom je razbacao elektroničku opremu, kablom udario djelatnika te hladnim oružjem krenuo na njega.

Nakon toga, automobilom se uputio do zgrade Grada Đakova u Đakovu i vozilom udario ulazna vrata zgrade - stoji u priopćenju PU osječko-baranjske. Muškarac je, nastavljaju, zatim izašao iz vozila i nožem prijetio portiru.

- Potom je otišao do zgrade u susjedstvu, djelatnicama prijetio ubojstvom te zalupio vratima, uslijed čega se razbilo staklo. Policijski službenici uhitili su 59-godišnjaka te ga predali pritvorskom nadzorniku - zaključuju u PU.

Riječ je, podsjetimo, o istom muškarcu koji je koncem siječnja ogulio i vezao svinju za isti taj automobil i vukao je po Đakovu te bacio pred zgradu gradske uprave. 

>> VIDEO Incident u Đakovu: Autom uletio u zgradu Gradske uprave, nožem lovio portira i prijetio

>> Godinama iznuđivao bivšu djevojku: 'Ubit ću te i pobit ću ti cijelu obitelj!'

Komentara 4

Avatar nekakav
nekakav
12:05 21.02.2017.

možda je uložio prigovor na rješenje za komunalnu naknadu. ili pak legalizaciju. tko zna, možda mu žena unutra radi, za nekog. ili s nekim. a možda je samo oporbeni političar.

IB
istina_boli
13:03 21.02.2017.

Jos jedan dragovoljac domovinskog rata izvodi cirkus i provodi svoju privatnu pravdu. Strpajte ga u ludaru dok nije nekog ubio.

Avatar matalan
matalan
07:49 22.02.2017.

taj je trebal u ludari šivati uniforme od... 95...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije