Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 82
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
"Izgledam mlađe"

Muškarac kojemu su liječnici presadili lice pojavio se u javnosti

rafael
Foto: AFP
1/6
05.05.2010.
u 10:54

Rafael je operiran prije dva mjeseca, a zahvat je trajao punih 30 sati. Liječnici su mu zamijenili dvije trećine lica i to zbog benignog tumora koji ga je potpuno deformirao.

Muškarac kojemu su liječnici presadili gotovo cijelo lice pojavio se u javnosti. Španjolac nazvan Rafael odlučio je zahvaliti liječnicima koji su mu promijenili život, ali i obitelji čovjeka poginulog u prometnoj nesreći od kojeg je lice dobio.

Rafael je operiran prije dva mjeseca, a zahvat je trajao punih 30 sati. Liječnici su mu zamijenili dvije trećine lica (donji dio) i to zbog benignog tumora koji ga je potpuno deformirao. Zbog sigurnosnih razloga bolnica ne želi otkriti njegovo pravo ime i dob.

- Želim zahvaliti obitelji donora i medicinskom osoblju - rekao je Rafael kojega su pratile njegova mama i sestra. Ideja da se obrati medijima bila je njegova jer je time želio ohrabriti potencijalne donore koji bi mogli spasiti ljude poput njega.

Rafaela očekuju dugi mjeseci oporavka, ali on već osjeća pozitivne pomake jer konačno razlikuje toplo i hladno, a na usnama osjeća bol.

Pogledavši se u ogledalo Rafael se nije uplašio i nije mislio da izgleda kao čudovište već je komentirao da izgleda mlađe.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije