Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PUCNJAVA U SPLITU

Muškarac kazneno prijavljen zbog pokušaja ubojstva susjeda

Drama u Ivanić Gradu: Policija došla zbog prijave obiteljskog nasilja, on ih napao nožem
Igor Soban/PIXSELL
19.05.2019.
u 16:51

Kako navode lokalni mediji, uhićeni 39-godišnji pomorac P.Ć, u subotu je hicem iz vatrenog oružja pogodio u trbuh 38-godišnjeg susjeda L.K.

Splitska policija podnijela je kaznenu prijavu protiv 39-stogodišnjeg muškarca zbog pokušaja ubojstva u subotu u zgradi u Mosećkoj ulici u Splitu, gdje je hicem iz vatrenog oružja ozlijedio 38-godišnjeg susjeda, izvijestili su u nedjelju iz Policijske uprave splitsko-dalmatinske.

  Osumnjičeni 39-godišnjak je predan pritvorskom nadzorniku, a protiv njega će biti podnijet i optužni prijedlog zbog nedopuštenog posjedovanja oružja.

  Kako navode lokalni mediji, uhićeni 39-godišnji pomorac P.Ć, u subotu je hicem iz vatrenog oružja pogodio u trbuh 38-godišnjeg susjeda L.K. koji živi u istoj zgradi u Mosećkoj ulici, stan do stana. Uhićeni 39-godišnjsk također je do sada nekoliko puta prijavljivan zbog izgreda u zgradi u kojoj živi u Mosećkoj ulici.

Ključne riječi

Komentara 2

SE
serđo12
17:18 19.05.2019.

Dobro je Vrhovnik mislio kad je svadljivu problematičnu Dalmaciju dao Talijanima!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije