Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 20
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Iskustvo nakon smrti

Ispričao što se dogodilo kada je klinički umro: Rekli su, još nije vrijeme

Život poslije smrti
Thinkstock
22.11.2017.
u 21:19

Iako znanstvenici tvrde kako život nakon smrti ne postoji, mnoge osobe koje su doživjele kliničku smrt tvrde suprotno

Iako znanstvenici tvrde kako život nakon smrti ne postoji, mnoge osobe koje su iskusile kliničku smrt ne slažu se s tom činjenicom.

Tvrdi to i muškarac po imenu George J koji je svoje iskustvo smrti podijelio na stranici Zaklade za istraživanja iskustava blizu smrti. Zaklada je to koja prikuplja iskustva osoba koje su vraćene u život, odnosno koje su bile klinički mrtve.

George tako kaže kako je kao dijete imao prometnu nesreću. Udario ga je automobil, a kada su bolničari došli, već je bio mrtav. Oni su ga odmah reanimirali i nakon nekoliko trenutaka dječakovo srce ponovno je počelo kucati.

Muškarac sada tvrdi kako je u trenutku svoje smrti otišao u raj, no onda su ga liječnici vratili natrag na zemlju.

– Odozgo sam vidio kako me bolničari gledaju. Paničarili su jer su mislili da sam mrtav. Vidio sam kako su mi razrezali kaput. Moja duša ili svijest tada su otišli do neba, no ondje su mi rekli: Nije još vrijeme, morate se vratiti i učiniti nešto važno. Vratio sam se i ležao u kolima hitne pomoći, a tijelo me boljelo kao nikad u životu. Vrištao sam i plakao dok mu se vozili u bolnicu – podijelio je svoje iskustvo ovaj muškarac.

Komentara 4

Avatar niwrad
niwrad
22:10 22.11.2017.

"... znanstvenici tvrde". Pa znanstvenici mogu tvrditi samo ono što se može vidjeti, čuti, opipati, okusiti, omirisati. Ako nisu imali iskustvo kliničke smrti ili smrti onda po logici stvari NE MOGU znati postoji li "život" poslije smrti. Ako tvrde da 'ne postoji' onda jednostavno pričaju gluposti.

Avatar AligatorXO
AligatorXO
22:50 22.11.2017.

"... znanstvenici tvrde" samo je proizvoljnja tvrdnja novinara kako bi nametnuo svoje mišljenje. Koji znanstvenici, da čujemo. Za svakog znanstvenika koji to tvrdi naći će se neki znanstvenik koji to osporava i može tvrditi suprotno. Istina je ono što veli @niwrad. Znanstvenici su štošta tvrdili pa kada su se opekli onda su postali oprezniji. Činjenica je kako mi puno znamo ali u isto vrijeme i jako malo toga znamo. Samo ono što se je u zadnljih 100 godina otkrilo toliko je promijenilo ljudsko poimanje onoga što nas okružuje da je onima prije to bilo nezamislivo i na rubu gluposti. Zanimljivo kako je nešto što je bilo nezamislivo, glupo i nemoguće odjednom postalo općeprihvaćeno kao istinito. Zato treba biti vrlo vrlo oprezan kada se nešto tvrdi.

Avatar Parousia
Parousia
22:04 22.11.2017.

Propovjednik(9:5)"Zivi su svjesni toga da ce umrijeti,a mrtvi nisu svjesni nicega,niti vise imaju place,jer se spomen na njih zaboravio."

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije