Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 149
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NIJE IM JASNO KAKO

Užas na autocesti u Njemačkoj: Ispao iz jurećeg automobila, jedva preživio

Tempoliwith on German highways.
Foto: FrankHoermann/DPA/PIXSELL
1/3
08.03.2021.
u 16:58

U automobilu su sa 36-godišnjakom još bile četiri osobe, s kojima se zaputio iz Poljske u Nizozemsku

U nesreći koja se dogodila u nedjelju na autocesti kod Osnabrücka u Donjoj Saskoj, 36-godišnji muškarac ispao je iz automobila koji je jurio 100 km/h i - preživio. Glasnogovornik policije govori kako je muškarac bio ''mrtav pijan''.

- Muškarac je zadobio teže ozljede glave, ali mu život nije u opasnosti, kazao je glasnogovornik, prenosi Fenix Magazin.

U automobilu su sa 36-godišnjakom još bile četiri osobe, s kojima se zaputio iz Poljske u Nizozemsku. Obzirom na okolnosti, policajci su ostali u šoku kada su shvatili da je čovjek preživio ispadanje iz jurećeg automobila, govoreći kako je ''to bio scenarij kao iz horor filma''.

Nije još jasno zašto je muškarac ispao, no test na alkohol pokazao je 2,7 promila alkohola u krvi, ali policijski službenici sumnjaju da je ta činjenica bila povezana s nesrećom.

 

Komentara 2

FR
Frapin
18:38 08.03.2021.

Upišite komentar...

AN
Antonio1952
18:10 08.03.2021.

Na kraju je ispalo da je ziv pijan, vole Poljaci popiti bar oni stariji sto pamte socijalizam.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije