Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Mučenje životinja

Muškarac (83) zavezao psa za automobil i vukao ga po selu

Policija
Foto: Milan Sabic/PIXSELL
23.01.2020.
u 14:54

pas je smješten u prihvatilište za životinje.

Sisačko-moslavačka policija objavila je kako su, zbog sumnje da je počinio kazneno djelo ubijanje ili mučenje životinja, proveli kriminalističko istraživanje nad 83-godišnjim muškarcem.

Naime, on je u srijedu svog psa zavezao lancem za stražnji dio osobnog automobila sisačkih registracija i vukao po cesti u mjestu Novo Selo Palanječko.

Protiv njega će nadležnom Općinskom državnom odvjetništvu u Sisku biti podnesena kaznena prijava, a pas je smješten u prihvatilište za životinje.

Komentara 11

DU
Deleted user
15:03 23.01.2020.

Ja bih to njemu napravio i gotovo... Gad jedan!!!!!

Avatar arhaika
arhaika
22:59 23.01.2020.

Prestrašno. Koji manijak. Što mu je jadna životinja kriva.

RI
Rijalda
22:20 23.01.2020.

Mamu mu j....bolje da si trazi grobno mjesto! Jedino me tjesi sto ce brzo pred Bozji sud!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije