Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 107
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kolumna
Povratak na članak

Musk spašava platformu koja je postala sinonim za kulturu zatvaranja i laži

Desnica danas samo želi da joj ljevica oprosti što ih je tukla. Mimo tog mazohističkog poriva ne postoji nijedan drugi razlog zbog kojeg bi se vraćali na Twitter

Komentari 6

LL
lijepa_li si
21:32 06.05.2022.

članak koji bi svaki desničar morao pročitat!

VL
Avatar Bud Humski
Bud Humski
16:37 11.05.2022.

Treba pricekati i vidjeti sto ce Musk napraviti s Twitterom pa onda donositi sud. I Musk je u vrlo 'povoljnoj' situaciji jer... sto god odluci napraviti, to moze biti samo bolje od onoga je bilo. I u SSSR-u je vladala velika cenzura, ali barem je predsjednik drzave imao neprikosnovenu slobodu govora!

VL
JA
Jania
13:27 12.05.2022.

Izvrsna analiza! Tzv. politički i društveni centar već je početkom stoljeća otklizao ulijevo. Ljevičari, zasad, uspješno nameću svoju ideologiju kao opći standard, od "antropogene klimatske krize" do fluidnih rodnih identiteta. Liberali i konzervativci su dovedeni u poziciju da se stalnono moraju braniti i opravdavati.

VL
JW
Jim West
13:42 09.05.2022.

Minimum je novinarske etike u ovakvim kolumnama dati nekakav primjer toga što se rezonira. Vjerujem da u zadnjih 10 godina ima primjera u kojima je ljevica podčinila desnicu i ljevica bila ta koja je definirala normalno ili dozvoljeno.

VL
MA
Manolo46
20:49 06.05.2022.

Loše Borise, ovaj tekst je ispod tvog nivoa.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.