Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 151
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'NIJE LJEVAK'

Elon Musk urnebesnom fotkom izreklamirao Sokol Marić

06.02.2020.
u 10:15

Elon Musk objavio je fotografiju natjecatelja sa Svjetskog kupa u obaranju ruku koje je 2016. organizirao Sokol Marić, a na kojem je nastupio i jedan Nijemac zvani Popaj. Posebno zanimljiva je njegova desna ruka

Elon Musk, vlasnik tvrtke Tesla, na urnebesan je način i vjerojatno potpuno nesvjesno izreklamirao hrvatsku zaštitarsku tvrtku Sokol Marić.

On je, naime, na Twitteru objavio fotografiju jednog natjecatelja sa Svjetskog kupa u obaranju ruku koje se 2016. godine održalo u Zagrebu, a koje je organizirao upravo Sokol Marić.

Posebno je bio zanimljiv Nijemac Matthias Schlitte, zvani Popaj, koji je tada osvojio srebrnu medalju.

Matthiasu je desna ruka puno jača i većeg obujma od lijeve pa su na internetu još tada objavljivani brojni memovi na njegov račun. Jedan od njih je i onaj na kojem iznad njegove fotografije piše: ''Pornhub je nagradio prvog korisnika koji je pogledao milijun videa (2018.)''

– Pretpostavljam da nije ljevak – napisao je Musk na Twitteru uz tu fotografiju te nasmijao brojne pratitelje.

Schlitte na fotografiji nosi bijelu majicu na kojoj piše Sokol Marić tako da je Musk, i ne znajući, među svojih 31 milijun pratitelja na Twitteru izreklamirao zaštitarsku tvrtku.

Komentara 3

Avatar Django
Django
12:03 06.02.2020.

Sad kad navale ugovori iz Amerike....

LU
LudiAlen
13:37 06.02.2020.

Samo sad je njesra kaj više nije Sokol Marić, nego samo Sokol jer je sa prethodnom firmom napravio sa agrokorom milijunske gubitke pa fino otvorio novu firmu i ajmo sve čisto ispočetka. jupiii

GR
grabkenkprog
13:04 06.02.2020.

MooXi.net - sjajan projekt za odrasle koji žele pronaći seksualnog partnera

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije