Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 193
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Politička tragikomedija

"Muppet žiri" ocjenjuje Josipovića i Bandića

Svjetlana Kuznjecova
Foto: Reuters
1/2
07.12.2009.
u 14:31

Poznati internetski cyberbloger Bijesprvi ponovno je u beskrajne mreže interneta pustio duhoviti i kritički uradak o dvojici predsjedničkih kandidata.

Komentara 12

DA
dario
16:02 07.12.2009.

E, moj P,ippo. Daj se malo obavijesti, pa ćeš znati tko ti je generale u Hag poslao i tko im je optužnice pisao. Ma niti iz zloće ne baljezgajte, ljudi, svašta! Ako ste ljudi? Ako niste, onda ste zaslužili ove koji nam gotovo 20 godina kradu državu. Birajte ih i dalje, samo ne znam što će krasti. Sve je već ujamljeno. Bojite se Josipovića, bojite se istine i pravice-jednake za sve! Dajmo onda mafiji nek nastavi voditi državu, bit će im lakše zbrinuti djecu. Piz -dva svaki dan i svi zadovoljni, pokorne sluge europske!?

PI
Pippo9
17:25 07.12.2009.

Dragan Primorac Je kandidat koji se ulizuje hrvatskim braniteljima ali malo je poznato da je on deserter domovinskog rata. Napustio je RH nakon zabrane izlaska iz zemlje u jeku najvećih borbi. Otišao je u SAD kao specijalist pedijatrije , međutim 6 puta je pao na ispitu nostrifikacije, tj. Morao je dokazati svoju diploma koju je stekao u RH.

SE
sejoman
16:08 07.12.2009.

parla vore i trikante

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije