Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 140
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
uvid u prekršaje

MUP: Vozači od sada mogu pratiti status svojih prekršaja na novoj aplikaciji

Foto: Pixsell/MUP
1/2
16.10.2020.
u 12:31

Aplikacija olakšava uvid u prekršaje prekoračenja brzine, dostavu potrebnih podataka, ubrzava plaćanje kazne te omogućuje korisnicima praćenje statusa njihovih prekršaja

Kroz projekt „Unaprjeđenje i modernizacija rada prometne policije“, Ministarstvo unutarnjih poslova razvilo je novu uslugu Obavijest o prekršaju u prometu, izvijestili su iz MUP-a.

Radi se o aplikaciji koja je namijenjena vozačima i vlasnicima vozila koji su počinili prekršaje prekoračenja brzine u Republici Hrvatskoj.

Počinitelju prekršaja, odnosno vlasniku vozila kojim je počinjen prekršaj, na kućnu adresu putem pošte dostavlja se Obavijest o počinjenom prekršaju na kojoj je naveden i pristupni kod. Pomoću pristupnog koda aplikaciji Obavijest o prekršaju u prometu mogu pristupiti i državljani ostalih država, dok hrvatski građani ovoj aplikaciji mogu pristupiti i putem sustava eGrađani.

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar anlaser
anlaser
21:57 16.10.2020.

Trebalo je otići samo u FINU gdje dobiješ lozinku za pristup .Koristim je od početka i radi odlično pa si gotovo sve dokumente ,katastarske izvatke , mirovinsko (besplatni izračun mirovine , status uplata plaća ,doprinosa , radnog staža ), zahtjeve za osobnu , dozvole kretanja (korona ) ,prijave boravka i prebivališta i još hrpu stvari možeš obaviti od kuće i isprintati sam . edna od rijetkih hvale vrijednih stvari u ovoj državi .

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije