Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Srpski mediji

MUP i BIA ne znaju ništa o navodnom atentatu na Vučića

vucic
Patrik Macek/PIXSELL
08.08.2013.
u 08:24

U MUP-u Srbije i Bezbednosno-informativnoj agenciji BIA, nemaju saznanja da je tročlana grupa koja je pružala utočište vehabijama pripremala atentat na prvog potpredsjednika Vlade Srbije Aleksandra Vučića

Iako su jučer jedne regionalne novine iz Republike Srpske, objavile \"informaciju\" kako je skupina nedavno uhićena u Šumadiji u Srbiji planirala atentat na najutjecajnijeg političara u Srbiji, potpredsjednika srpske vlade i koordinatora sigurnosnih službi, Aleksandra Vučića, ozbiljnije novine u Srbiji ovu \"vijest\" nisu prenijele ili su je prenijele s dozom opreza.

U tekstu se spominje MUP i BIA, srpska sigurnosna agencija, koje su navodno otkrile urotu protiv Vučića, ali nitko iz MUP-a i BIA-e nije potvrdio točnost informacije što je s razlogom budilo sumnju posebice što su ubrzo trojica iz te skupine pušteni na slobodu. Ozbiljni beogradski dnevnik Danas donosi informaciju kako \"u MUP-u Srbije i Bezbednosno-informativnoj agenciji BIA, nemaju saznanja da je tročlana grupa koja je pružala utočište vehabijama u Bosutu, selu kraj Aranđelovca, pripremala atentat na prvog potpredsjednika Vlade Srbije Aleksandra Vučića\".

Tomislav Pavlović, njegov sin Goran Pavlović koji je prešao na islam, i zet Ismet Cicvara uhićeni su 29. srpnja, nakon duže policijske istrage zbog sumnje da se kod njih kriju vehabije, a prilikom pretrage kuće u sečlu Bosut kod Aranđelovca, pronađen je pištolj škorpion, lovačka puška sa skraćenom cijevi, po jedna malokalibarska i zračna puška, veća količina streljiva različitog kalibra kao i dimne kutije. Tabloidi u Srbiji javljaju kako su mještani Bosuta zabrinuti jer su se, kako kažu, povremeno u središtu sela pojavljivali i neki ćelavi ljudi s bradama i kratkim hlačama, misleći valjda na \"trifrtaljke\" hlače koje se najčešće povezuju s vehabijama. No, bivši predsjednik Mjesne zajednice negira da vehabije šetaju selom.

>> Uhićene vehabije u Srbiji planirale atentat na Vučića?

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije