Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 31
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OPA!

Munja pogodila zrakoplov u Atlanti, nema ozlijeđenih

munja
Foto: Screenshot Youtube
1/2
21.08.2015.
u 08:45

U zrakoplovu je u vrijeme udara bilo najmanje 111 putnika i šest članova posade

Na YouTubeu je objavljena snimka koja prikazuje kako munja pogađa prizemljeni zrakoplov na pisti u Atlanti u SAD-u. Incident se dogodio u utorak kada se Deltin let 67, unatoč teškim vremenskim uvjetima, pripremao za polijetanje prema Las Vegasu.

Glasnogovornik Delte Morgan Durrant rekao je da je u Boeingu 737-900ER u vrijeme udara bilo najmanje 111 putnika i šest članova posade, a nitko nije ozlijeđen zahvaljujući konstrukciji zrakoplova koja djeluje kao gromobran i štiti ljude u letjelici. Zrakoplov je na kraju stigao do Las Vegasa, piše AJC.

Video je na YouTube uploadao korisnik pod imenom Jack Perkins, koji tvrdi da je događaj snimio iz drugog zrakoplova. Video na YouTubeu ima više od milijun pregleda.

 

>> U policijskoj potjeri automobil pogodila munja, razletio se na komadiće? Je li ovo moguće?

>> Usmrtila ga munja nakon što je prilegao ispod hrasta

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije