Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 119
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Najbrži

Munja novi rekorder sisačke utrke puževa, prešao metar za 17,47 minuta

utrka puževa
Foto: Nikola Cutuk/PIXSELL
1/4
13.05.2015.
u 18:53

Glavna je nagrada bila glavica salate, a svi su puževi nakon utrke pušteni u prirodu

Munja je pobjednik utrke puževa koju su jučer, 18. godinu zaredom, organizirali na Dječjem odjelu Narodne knjižnice i čitaonice Vlado Gotovac u Sisku.

Bio je najbrži među 12 natjecatelja koje je prije starta pregledao i liječnik, čak i na doping, pa su im izdane potvrde da smiju pristupiti utrci. Munjin trener Petar Potkonjak, šestogodišnjak iz sisačkog naselja Vrbina, na svog pobjednika može biti i dodatno ponosan jer je srušio dugogodišnji rekord puža Lina i jedan metar prošao za 17 minuta i 47 sekundi.

Gotovo tri minute brže! Glavna je nagrada bila glavica salate, a svi su puževi nakon utrke pušteni u prirodu. 

>> 2. otvoreno prvenstvo Hrvatske u utrci - puževa!

Ključne riječi

Komentara 1

DU
Deleted user
08:09 14.05.2015.

A zašto se knjižnica zaove po Vladi Gotovcu?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije