Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 154
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Afera gradski stanovi: USKOK podigao optužnicu protiv šestero prevaranata
Povratak na članak

Muljanjem na stanovima zaradili 26 milijuna kuna

Mozak operacije bila je Jagoda Blum, koja je organizirala ostalih petero prevaranata u skupinu.

Komentari 4

MM
Mladen Miletić
22:13 03.12.2009.

Muljanjem na stanovima zaradili 26 milijuna kuna, naši lopine Tutunovići Rackovići i ROGAR su zaradili nešto oko 20 miliona KUNA tada uglavnom DEM ! Suci strah od njih odvjetnici isto radje se združili i pljen djelili pametni od naivnih žrtavava . Kojima Hrvatski sud ne priznaje ono što je ugovioreno u jadno bilježnički ovjerenim kupoprodajnim ugovorima ..... teško sranje ako netko pravdu želi za prijevaru samo uživaju svi i iskorištavaju dalje opljačkane njihovim zakonskim igrama ...

VL
MM
Mladen Miletić
22:06 03.12.2009.

Mene i nas oko 300 su isto zajebali muljatori sa stanovima šrije 12 godina ali onda su bila dobar vremena 95% Zastara su zaradili i simbolične kazne nitko nije proces dobio protiv njih najvjerovatnije jaka \"vrhunska\" organizacija.. Suci su vjerujemem danas oprezniji prije je bilo ljepo \"nefunkcioniranje\" = funkcioniranje u njihovu korist. Od onda nam je Hrvtaska postala gadna podmukla mačeha. ( Presude u ime RH i bez srama sve po člancima i zakonima Balkana !) DANAS JE BLIZU eu pa če možda ponešt ponekada i poštenije suditi.???...

VL
IB
Ivana Brkić Ćubela
18:56 03.12.2009.

Opstanak - Survival Nekad smo je gledali kao emisiju o zivotinjama.Danas je postala reality Show u Hrvatskoj. Bilo je tacno pre 20 godina tarzili smo stan za nekoga.Kad ono Garsonjera u samom centru grada.Podpisemo ugovor damo Kaparu kad ono mojojoj zeni zapelo za oko ono ime od Tipa: Petar Panovic.Fuj ovo mi nekako sumnjivo-pametna ko zena !!! Nazovemo postu pitamo ko je vlasnik onog tel.Broja..kazu to je javna Govornica.Sranje !!! Uzmem ja mog Sogora i Djoleta ajmo kod Petar Pana.Kad eto ti njega vani ugovara nove poslove novim zrtvama.Za gusu daj nazad pare .Ide do Auta otvara ladicu a ja na gotovs ( Prstom u OKO)da ga utamanim ako mi izvuce neku Pistoljcinu il Nozinu al nije vratio mi tacno onu kaparu !!Pitam kolko si ovakvih Familija vec zajebo on mi kaze vec 10 !!! Sranje reko sam mu ako vratis novac rulji necu da te prijavim..na osnovu Tablica od Auta.Ok kaze on.A ciji je stan pitam ja ....ma smuvao sam neku Babu ostavila mi kluceve a ona je sada na lecenju u Vrnjackoj Banji.Kad za jedno 14 dana citam u novinama trazi se neki Lopov 10 Familija osteceno za novce.Jebote nije im vratio novac.Brzo ja u Policiji.Na osnovu tablica za 3 minuta su mi doneli sliku .Pitaju jel to taj....ma sto posto.Dobio 3 godine. Trebali smo da bijemo Petra Pana !!! Otad mrzim svakog Petra Pana !!

VL
OB
-obrisani-
05:44 04.12.2009.

kako lijepo ime Jagoda ,a još ljepše prezime Blum,pa tko nebi povjerovao toj ženi...

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.