Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 147
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Muke s engleskim:

Muke s engleskim: Što vam je cilj u Bruxellesu? Ingrid: Da, hvala vam

Caroline Wozniacki
Foto: Pixsell
1/2
17.03.2012.
u 17:30

Nakon što je izabrana među 12 hrvatskih promatrača u Europskom parlamentu, novinarka RTL-a na engleskom jeziku upitala je Antičević-Marinović što će biti njezin glavni cilj u Bruxellesu.

Teškoće hrvatskih političara s engleskim jezikom opet zabavljaju hrvatsku javnost. Naime, nakon nezaboravnih istupa HDZ-ovih članova Darka Milinovića i Jadranke Kosor na red je stigla i SDP-ovka Ingrid Antičević-Marinović.

Nju je, nakon što je izabrana među 12 hrvatskih promatrača u Europskom parlamentu, novinarka RTL-a na engleskom jeziku upitala što će biti njezin glavni cilj u Bruxellesu. Pomalo zbunjeno, Antičević-Marinović je odgovorila:

– Da, puno vam hvala!

Nakon ovoga postavlja se pitanje kako će se SDP-ova zastupnica sporazumijevati s kolegama u Bruxellesu, a za što bi joj mjesečno moglo biti isplaćeno do 5000 eura.

Komentara 475

PP
PRC PA ŠTRC
19:26 17.03.2012.

. .the dey after yesterdey

RA
Raphael
19:31 17.03.2012.

Je uvalili su vam ga kukurikavci. Lets roll!

HR
hrvatin
19:01 17.03.2012.

Ruglo.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije