Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 172
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
prijavile za studentski posao

Mučne ispovijesti djevojaka koje su postale žrtve silovatelja: Zgrabio me za ruku, odveo u WC i zaključao

party
Pixabay
08.09.2021.
u 12:06

Neke od njih tada su bile maloljetne. Prijavile su se za posao hostesa, a umjesto toga postale su žrtve čovjeka koji slovi kao slatkorječiv, markantan, čak i simpatičan, dobro poznat u krugovima noćnog života i ugostiteljstva

U prvoj ovosezonskoj emisiji, Provjereno donosi priču o seksualnom predatoru koji, nudeći im posao, godinama operira među mladim djevojkama i maloljetnicama. Godinama su šutjele o svom traumatičnom iskustvu zbog straha od osude i nerazumijevanja okoline.

"Nije bilo nikoga nažalost i ono....na pod me gurnuo. Izvadio je spolovilo, ajde otvori usta i...to je bilo dosta nasilno i on je bio sretan nakon toga", podijelila je mučno sjećanje jedna od žrtava. "Povukao je moju suknju i svom snagom me držao na tom kauču. Pokušala sam izmicati, vrpoljila sam se, da će me netko čuti, da se stišam i samo je u tom trenu... u tom trenu je samo napravio to što je htio", ispričala je.

Neke od njih tada su bile maloljetne. Prijavile su se za posao hostesa, a umjesto toga postale su žrtve čovjeka koji slovi kao slatkorječiv, markantan, čak i simpatičan, dobro poznat u krugovima noćnog života i ugostiteljstva. Predstavlja se mlađim no što je, vrbuje cure dok ne sjednu u njegov auto, a onda traži da ga se zadovolji, napisala je jedna od žrtava na društvenoj mreži, odakle je krenula lavina svjedočanstava.

S akcijom bi kretao odmah nakon upoznavanja, komplimentima. "Joj imaš baš lijepu kosu, je l'' nosiš ekstenzije, imaš lijepe nokte. Imaš super usta, baš za pušenje", priča za Provjereno jedna od djevojaka. "I onda mi je primio ruku, jer kao, vidio je da imam duge nokte, kao da se počeška. I onda sam skužila da je uzeo ruku i stavio je na svoje spolovilo", kazala je.

Druga djevojka, kaže, od šoka nije uspjela reagirati u situaciji u kojoj se našla s istim čovjekom. "Samo je izvadio svoj penis van i rekao je da ga zadovoljim, na što nisam pristala. Ja sam sjedila na suvozačevom mjestu, on na vozačevom i kako sam imala haljinu, on je samo prešao na mene, podigao haljinu i silovao me", priča. Treća je žrtvom postala u noćnom klubu. "U tom trenu me zgrabio za ruku i odveo u WC. I u WC-u me zaključao. Počela sam ga grebati po rukama u nadi da ću se izvući, ali neuspješno", ispričala je.

Kada ga je jedna od djevojaka uspjela odbiti, postala je žrtva njegovih maltretiranja i prijetnji. "Zvanje, slanje poruka. Ja sam ga blokirala. Nakon toga je zvao s više različitih brojeva opet i opet i opet je krenulo vrijeđanje da sam kurva, da ne znam ni sama u kakva sam se s*** uvalila jer sam njega upoznala i odbila", ispričala je za Provjereno.

Ključne riječi

Komentara 5

SI
sisavac
13:39 08.09.2021.

neki oženjeni muškarci ne vjeruju ovim pričama, jer kakve oni imaju probleme sa svojim ženama, teško im je povjerovati da se ženu tako lako 'uzme'. cure, kad vi sjednete u auto sa nepoznatim, odlazite na večere s njima, vi pristajete na pravila igre koja su stara stotinama godina, vi ulazite u svijet zavođenja,, u kojem ne vladaju pravila iz bajke. već teški predatorski odnosi. iz muške perspektive vama se nije nešto posebno dogodilo, ne fali vam ni jedna vlas, ali.. s vaše strane radi se o napadu, neželjenom odnosu. ali, vratimo se na početak. vi želite neko radno mjesto, moda, šou biznis.. tu se prodaje tijelo, ne neka pamet i osjećaji. kad s tim pretpostavkama krenete razmišljati, vidite da ste vi svoje tijelo ponudile na tržištu, da će vaše tijelo gledati mnoga nepoznata lica, i da ćete proći mnoge castinge gdje ćete se skidati do gola. i biti ćete sretne ako vas pozovu. a u međuvremenu se morate družiti sa ekipom koja je na vrhu, i plaćati cijenu. ako ne želite kroz to prolaziti, imate knjigu, učite, postanite neovisni bez tuđe pomoći. ako želite biti manekenke, prihvatite gorku činjenicu da taj pojam od davnina označava ženu koja lako liježe, koja se skida za novac. ne paradira ona u prozirnim haljinicama jer joj je vruće.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije