Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TRAGEDIJA

Zagreb: Upucana žena, 15 minuta kasnije pronađen i mrtav muškarac

ubojstvo u Zagrebu
Foto: Marko Prpić/Pixsell
1/15
29.11.2017.
u 22:27

Zagrebačka policija počela je s provođenjem očevida kako bi se utvrdile sve okolnosti događaja.

Dvije osobe nađene su mrtve večeras u Zagrebu, priopćila je policija. 

Prvo je u 20.15 u Gradišćanskoj ulici nađena mrtva žena koja je najvjerojatnije usmrćena iz vatrenog oružja.

Nakon 15 minuta u susjednoj Ulici baruna Filipovića nađen je mrtav muškarac za kojeg se također sumnja da je usmrćen vatrenim oružjem.

Zagrebačka policija počela je s provođenjem očevida kako bi se utvrdile sve okolnosti događaja. Iako službenih informacija za sada nema jer je očevid tek počeo, pa se treba pričekati dok se utvrde točne okolnosti smrti i identitet ubijenih, neslužbeno se doznaje da se najvjerojatnije radi o ubojstvu i samoubojstvu.

Isto tako neslužbeno se doznaje da su ubijeni muškarac i žena najvjerojatnije bili nekako povezani, a za sada nije poznato je li riječ o bračnim ili rodbinskim vezama. 

 

Ključne riječi

Komentara 18

DU
Deleted user
23:14 29.11.2017.

Uh, a ja se uplašio da netko nije upucao bivšu ministarku i njezinog neurednog brata, koji nas stalno tužakaju nekim sudovima... pao mi kamen sa srca, nije becna.....

ME
mexico
07:46 30.11.2017.

Nisu objavili da je dotični dobio pozamašnu otpremninu i zasluženu mirovinu.Da se nije upucao za koju godinu bi pala i ministarska fotelja.

Avatar Čobanković ( mlađi )
Čobanković ( mlađi )
02:37 30.11.2017.

na slikama je samo Policija,,,ne kužim,zar je policija mrtva ?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije