Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 77
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tragedija kod đurđevca

Tijela dvojice muškaraca pronađena u kući: 'Vjerojatno su već dulje vrijeme mrtvi'

U kući u Novom Virju pronađena dva mrtva tijela
Foto: Damir Spehar/PIXSELL
1/7
20.02.2019.
u 23:46

Na terenu su ekipe hitne pomoći, vatrogasaca i kriminalističke policije.

Mrtva tijela dvojice muškaraca srednjih godina pronađena su večeras u obiteljskoj kući u Novom Virju kod Đurđevca, javlja Podravski.hr.

Uzrok njihove smrti zasad nije poznat. Portal doznaje kako je riječ o prijateljima koji su često bili zajedno: stanaru Marinku (56) i njegovu prijatelju Stjepanu (61).

Na terenu su ekipe hitne pomoći, vatrogasaca i kriminalističke policije. 

Video: Mrtva tijela dvojice muškaraca pronađena u kući u Novom Virju

Kako su neslužbeno doznali od mještana, čini se kako su muškarci u kući dulje vrijeme mrtvi. Jedan od susjeda otkrio je da je policiju danas poslijepodne alarmirala kći čovjeka koji je kao podstanar živio u toj kući. Kći živi na području Zagreba, a kako joj se otac već danima nije javljao, odlučila je danas doći u Novo Virje.

Vrata kuće bila su zaključana, a vatrogasci su u kuću ušli kroz balkon na katu. Tamo su zatekli užasan prizor – mrtva tijela dvojice muškaraca. Više detalja bit će poznato nakon obavljenog policijskog očevida.

Kako javlja epodravina u kući nema plina tako da trovanje plinom vjerojatno nije uzrok smrti. Prijatelji nisu bili zaposleni, a mještani kažu da su voljeli zaviriti u čašicu.

– Ušao sam u sobu čim je Marinkova kćer došla po mene. Prizor je bio strašan. Stjepan je ležao na krevetu, a Marinko na podu, glavom prema hodniku, iza stola. Oči su im bile čudne, jer su vjerojatno već dulje vrijeme mrtvi. Na Stjepanovoj ruci i kraj kreveta bilo je krvi – ispričao je za epodravinu čovjek koji je prvi ušao na mjesto događaja.

S druge strane, podravski.hr piše kako im je neslužbeno potvrđeno da na tijelima nema tragova nasilne smrti niti krvi.

Marijan Slaviček, načelnik đurđevačke policije, kratko je rekao da tijela idu na obdukciju, koja će potvrditi uzrok smrti.

Ključne riječi

Komentara 3

DU
Deleted user
23:04 20.02.2019.

Crnu kroniku ne bi trebalo na naslovnice.

VO
vorda400
07:25 21.02.2019.

Zamrzivač se pokvario?ili elektra isključila struju?

EL
elkomadante
23:07 20.02.2019.

A možda su si malo popili upalili vatru i ugušili ?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije