Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 53
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pozivaju na okupljanje

Mrsićevi Demokrati: SDP je korak do velike koalicije s HDZ-om

Mirando Mrsić
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
1/3
10.01.2020.
u 13:59

"Okupljanje i zajednički izlazak na izbore jedini je način da zaustavimo HDZ i SDP u stvaranju velike koalicije i nastavak čerupanja Hrvatske", poručuje stranka Miranda Mrsića

Stranka saborskog zastupnika Miranda Mrsića Demokrati u petak je upozorila na mogućnost velike koalicije SDP-a i HDZ-a te pozvala stranke ljevice da se tome suprotstave i okupe oko programa za modernu i otvorenu Hrvatsku.

"Pobjeda Zorana Milanovića najbolje govori što bi stranke ljevice trebale učiniti kako bi pobijedile na parlamentarnim izborima. Trebamo se okupiti i zajedno raditi da bi smijenili vlast HDZ-a i 'žetončića'", poručuju Demokrati u priopćenju.

Ističu da će u idućem razdoblju okupiti sve stranke kojima je stalo da Hrvatska ne stoji u mjestu.

Po njihovoj ocjeni, SDP nije prepoznao važnost okupljanja, već je ruku suradnje ponudio Andreju Plenkoviću i HDZ-u stvarajući sve preduvjete za postizbornu koaliciju s HDZ-om.

"Umjesto da građanima ponudimo zajednički program napretka koji će odgovoriti na probleme u kojima se Hrvatska nalazi, SDP pruža ruku HDZ kako bi dogovorili veliku koaliciju i podijelili izborni plijen", ističu Demokrati.

Ujedno pozivaju sve stranke ljevice i lijevog centra da se okupe oko programa za modernu, otvorenu Hrvatsku u kojoj će cijena uspjeha biti znanje i trud, a ne stranačka iskaznica.

"Okupljanje i zajednički izlazak na izbore jedini je način da zaustavimo HDZ i SDP u stvaranju velike koalicije i nastavak čerupanja Hrvatske", poručuje stranka Miranda Mrsića.

Komentara 1

Avatar Prodanović
Prodanović
14:19 10.01.2020.

Pila naopako, opasna navlakuša u koju će se aktivno uključiti Bujanec, Zekanović. Škoro...sa istim ciljem kao i na predsjedničkim izborima!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije