Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
REAKCIJA NA PRIOPĆENJE
Povratak na članak

Mrsić: 'Nitko nije išao u rat radi mirovine'

Mirando Mrsić smatra kako mirovine po posebnim propisima predstavljaju sve veće opterećenje za mirovinski sustav, te da se takve mirovine trebaju izdvojiti iz mirovinskog sustava.

Komentari 5

IV
IvoDivo
17:14 06.09.2019.

Još danas boračku penziju NOB-a prima više od 30.000 komunjarskih članova. Koliko godina imaju ti dinosauri jer rat je završio prije 74 godine, a brojni su bili sudionici i izvršitelji najgorih zločina na raznim stratištima. Miraleme to su tvoji

VL
Avatar tigarbbb
tigarbbb
16:19 06.09.2019.

ništa te Mrsiću ne brinu penzije partizana,koji uopće nisu bili ni živi u to doba.

VL
MA
marijaqwer
16:30 06.09.2019.

Sporne su samo mirovine ratnih vojnih invalida - mnogi su dobili vrlo velike mirovine ( veće nego bi imali da su odradili cijeli radni vijek ), a posebno je su sporne one mirovine ratnih invalida gdje je upitna invalidnost tzv lažni invalidi. Mirovine branitelja koji su odradili svoj radni vijek i umirovljeni bez invalidnosti su male i zaslužene te ih ne treba smatrati povlaštenim.

VL
DU
Deleted user
16:07 06.09.2019.

Branitelji su puno toga riješili,nažalost si ti ostao.Poljubi Miranda u .....plinsku bocu.

VL
Avatar Sandinista
Sandinista
15:48 06.09.2019.

Braniteljsku mirovinu samo onima koji su izgubili dio tijela i nisu se sposobni uzdržavati. Oni koji mogu rušiti legalno izabranu vlast, naguravati se s policijom i sjediti na plinskim bocama mogu bez problema na tržište rada.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.