Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
odlazak u mirovinu

Mrsić: Hrvatska neće produljivati zakonsku dob za mirovinu

Mrsić
Tomislav Krasnec/VLM
17.02.2012.
u 17:43

I dalje ćemo odlaziti u mirovinu sa 65 godina – rekao je ministar Mirando Mrsić danas u Bruxellesu

– Hrvatska zasad neće produljivati zakonsku dob za odlazak u mirovinu. I dalje ćemo odlaziti u mirovinu sa 65 godina – rekao je ministar Mirando Mrsić danas u Bruxellesu, gdje je sudjelovao na sastanku Vijeća EU za zapošljavanje i socijalnu politiku. Ali, dodao je Mrsić, svi u EU imaju iste probleme zbog kojih će dugoročno biti potrebno mijenjati mirovinske sustave kako bi oni bili održivi.

– Europa stari i Hrvatska stari, produžuje se životni vijek građana, i mirovinski sustavi teško će se moći održati ovakvima kakvi su sada. Svi tragaju za pravim financijskim modelom koji će te sustave učiniti održivima. Uostalom, i mi u Hrvatskoj radimo to isto – rekao je Mrsić.

Ključne riječi

Komentara 65

ZX
zark x
19:05 17.02.2012.

Naravno, kad imamo toliko nezaposlenih.

OB
-obrisani-
17:51 17.02.2012.

Neće rvacka danas - sutra će...

LU
lutomirski
20:44 17.02.2012.

Hrvatska nema buducnosti, ja sam to uvijek govorio, ali pogledajte sami.....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije