Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
GRADONAČELNIK KOPRIVNICE KRITIZIRA VLADU

Mršić: Dajmo traktor onome tko u dućanu nađe hrvatski češnjak

12.02.2009.
u 10:57

KRIŽEVCI - Saborski zastupnik SDP-a i gradonačelnik Koprivnice Zvonimir Mršić u Križevcima se osvrnuo na Vladinu politiku s uvozom hrane, istaknuvši da je upravo HSS, koalicijski partner HDZ-a, odgovoran za nezapamćeni uvoz hrane u Hrvatsku, zbog čega domaći proizvođači propadaju.

- Organizirajmo nagradnu igru i dajmo traktor onome tko u dućanu pronađe hrvatski češnjak i grah - nema ga jer se uvozi iz Kine, isto kao i bundevine koštice iz Rusije i mrkva iz Austrije, kao da domaća polja nisu plodna - kazao je Mršić, dodajući da se uvozi i mlijeko i slama, što je po njemu odraz katastrofalno vođene politike.

Spomenuo je i aktualnu situaciju s mogućom gradnjom autoceste do Križevaca i Koprivnice, komentirajući da je to smiješno - jer su vladajući, umjesto brze ceste koja je obećavana desetljećima i koja stoji 900 milijuna kuna, sjetili sagraditi autoput od dvije milijarde kuna.

- Brzu cestu nismo uspjeli projektirati, a sada bi oni htjeli projektirati autocestu do sljedećeg ponedjeljka, kako bi se počela graditi u predizbornoj kampanji.

Zato su po njemu ključni lokalni izbori, koji će presuditi hoće li situacija krenuti u pravom smjeru ili će država potonuti na samo dno s kojeg neće biti povratka. Mršić je zaključio da će opstanak bahate vlasti do kraja mandata dovesti do toga da nakon sljedećih izbora bude svejedno tko će biti na vlasti, jer nakon toga nećemo imati ništa s obzirom da ćemo sve morati prodati.

Mršić je pozvao da se na skorim lokalnim izborima vlasti HSS-a i HDZ-a kaže da tako dalje više ne može, da je vrijeme za promjene.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije