Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 145
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kampanja

Mrak - Taritaš: 'Čovjek mora znati pobjeđivati, ali i gubiti'

Anka Mrak Taritaš
Davor Visnjic/PIXSELL
19.05.2017.
u 16:20

Dodala je kako bi ona mogla zaključiti, sudeći prema najnovijim rezultatima anketa, da je glas za Sandru Švaljek bačen glas

Kampanja je na vrhuncu, a kandidati posljednjim porukama prije početka izborne šutnje pokušavaju doći do birača.

Anka Mrak - Taritaš (HNS), kandidatkinja za zagrebačku gradonačelnicu, na Facebook profilu osvrnula se na najnovije predizborne ankete te na tezu da je glas za nju zapravo glas za Milana Bandića.

- Svjesna sam da posljednji dani duge i iscrpljujuće kampanje izazivaju umor i nervozu kod svih kandidata. Također, atmosferu dodatno podgrijavaju i rezultati nekoliko anketa koje su predstavljene ovog tjedna. Teze gospođe Švaljek da je glas za mene ustvari glas za Milana Bandića, osim što obezvrjeđuju logiku prava na politički izbor, predstavljaju i čistu političku manipulaciju, napisala je Mrak - Taritaš.

Dodala je kako bi tako ona mogla zaključiti, sudeći prema najnovijim rezultatima anketa, da je glas za Sandru Švaljek bačen glas. No, napisala je kako se ona neće spuštati na taj nivo komunikacije iz poštovanja prema biračima kandidatkinje Švaljek. 

- Kada bih ja, na primjer, temeljem rezultata posljednjih anketa izjavila da je glas za Sandru Švaljek bačen glas, vjerojatno bih bila u pravu s aspekta predstavljenih brojki, ali bih time uvrijedila svakog birača gospođe Švaljek oduzimajući mu pravo na vlastiti politički izbor, piše kandidatkinja koja prema najnovijoj anketi Ipsos-a ulazi u drugi krug.

- Kako u životu, tako i u politici čovjek mora znati pobjeđivati, ali i gubiti. Ujedno koristim ovu priliku pozvati sve Zagrepčanke i Zagrepčane da izađu na izbore i izaberu ljude koji će ih predstavljati naredne 4 godine i u njihovo ime donositi odluke u korist svih građana, zaključila je Anka Mrak - Taritaš.

 

Komentara 12

AL
Alkana
16:41 19.05.2017.

Jao nama ako zagrebačka blagajna dođe u ruke gđe Mrak. Novac će ishlapiti za čas kao u Gunji. Dok je njena partijska kolegica Zlatar peglala službene kartice za osobnu potrošnju jela i pića i cigareta, Mrak je zaista zamračila Gunjuju za velike novce. Je, je, napravljeno je, ali košta duplo više nego što bi bilo normalno, tako kažu naši ekonosmki analitičari. Zato, ne, ne gđo Mrak! Zagreb voli svjetlo!

FI
FilipD
17:06 19.05.2017.

Neka uče obje, prema dosad viđenim potezima nadam se da će ih glasači zaobići jer će nam opaliti po proračunu kao što je Anka u Gunji zamračila, a bilo bi i uhljebljivanja kao što Švaljek voli raditi, fino si je muža i prijatelje ugradila u Holding na enormne menadžerske ugovore!

DA
DarthVader
18:25 19.05.2017.

Onaj tko bude glasao za Mrakicu Tratiras nije zdrav.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije