Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 124
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U kasne sate počinje trgovina skrivenim strastima homoseksualaca

Mračna strana Zapadnog kolodvora: Gay prostitucija 
u središtu Zagreba

prostitucija
Foto: Boris Ščitar / Pixsell
1/2
13.12.2009.
u 20:36

Kako kaže beskućnik, bivši novinar koji ondje provodi dio noći kao nekakav lik iz “Zone sumraka”, klupe poslije 22 sata pune su muškaraca svih dobi.

“Volim j... penzionere, HITNO, 22 cm”, “volim j...u 6 ujutro, obdaren, 40 godina”, “volim k..., dođi u 6 ujutro dobit ćeš ga”, “volim primit dobar k... od pravog muškarca koji puši, onako prvo muški”, “volim dugo j... i da mi se puši, samo penzioneri, mogu se javljat samo ozbiljni”.

Ovakvim i sličnim porukama, s brojevima mobitela, ispisani su trošni, prljavi zidovi javnog zahoda, kojim se širi smrad mokraće, u podrumu zagrebačkoga Zapadnog kolodvora, mjesta homoseksualne prostitucije. Nedavno smo primili dojavu da se na tom mračnom mjestu događa nešto još puno gore – prostitucija maloljetnika.

Policija zasad o tome nema konkretnih dokaza. Zanimljivo je i da mnogi građani kojima je Zapadni kolodvor česta postaja ne znaju da se u dugačkim, tamnim, sablasnim hodnicima kolodvora sastaju homoseksualci.

Sve u tišini
Možda zato što se sve događa u tišini. Kako kaže beskućnik, bivši novinar koji ondje provodi dio noći kao nekakav lik iz “Zone sumraka”, klupe poslije 22 sata pune su muškaraca svih dobi.

 – Sjede jedan do drugog, zatim se nađu kod stepenice i odlaze u WC. Sa starijim muškarcima često odlaze dobro odjeveni mlađi dečki od dvadesetak godina, za koje se na prvi pogled nikad ne bi reklo da se time bave – kaže.

 Lokaciju ne mijenja, svaku večer provodi u tami hodnika jer upravo iz toga ozloglašenog mjesta, kaže, crpi inspiraciju za svoj budući roman. Ne skrivajući zgražanje, pokazuje na osobu koju naziva makrooom.

To je muškarac u dobi od trideset do četrdeset godina, svijetle puti, kratko ošišan, sa smrtno ozbiljnim izrazom lica, koji gotovo ne ispušta mobitel, a kad god dođe, više od sat vremena nemirno šeta po čekaonicima, više puta izlazi na tramvajsku stanicu, vraća se i na kraju ulazi u automobil parkiran preko puta.

Vrte se satima
Slično se ponašaju i stalni posjetitelji Zapadnog, samo što u rukama nemaju mobitele. Stoje na tramvajskoj stanici točno ispred kolodvora, ali ni u jedan ne ulaze. Umjesto toga, ulaze u čekaonicu te pogledima vrebaju na cestu kao da nekoga očekuju. Jedan od njih, u tridesetima, u nogometnom dresu, ćelav i tetoviran, ondje se u polumraku zadovoljava, gledajući kroz prozor.

Drugi, po izgledu reklo bi se umirovljenik, “stalan klijent”, po stanici i čekaonici vrti se više od sata. Napravio je mali krug tramvajem, prošetao kroz park preko puta i natrag te na kraju ušao u tramvaj s mladićem od otprilike 25 godina, koji je prije toga također “visio” na stanici. Prodavačica na kiosku takve scene gleda desetljećima.

– Jednom je u zahod ušla žena s djetetom i zatekla dva muškarca. Počela je vrištati te je pobjegla – kaže prodavačica.

Ključne riječi

Komentara 55

SM
smjeskoh
19:09 15.12.2009.

Pištaljka, spolni organi ne služe samo za razmnožavanje, kao što mozak ne služi samo zato da popuni prazninu u lubanji. Misao se ne može roditi u purpen pjeni.

OB
-obrisani-
21:51 13.12.2009.

Oduvek sam znao da s vama kolektivno nešto nije u redu, neka genetska deformacija što ovo i potvrđuje, a kao drugo, sad mi je jasno gde se okupljaju JovaKaraMustafu, ptica, Marsijanac, bojko i ostala poustashena bratija koja ovde trabunja o vascelom hrvatstvu kao nebeskom (\"Bog i Hrvati\"!?), hahahaha...Kakvu krvavu kunu zarađuje spremačica koja riba te toalete, ako ih neko uopšte i riba...Mogu mislit na šta to liči, a tek kako smrdi, sve štipa oči, hahaha....Dobiješ rak pluća o čas posla, užas...

GA
garderp
11:47 14.12.2009.

Policija, veli, nema konkretnih dokaza ! Znaci li to da nekomu ovakvo stanje odgovara ?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije