Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 61
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZAGREB ULAZI U NOVU FAZU
Povratak na članak

Možemo! mijenja odnose u politici: Aktivisti osvajaju političku scenu

Bagić: Birače Možemo! čini urbana, srednja klasa, mlađe i srednje dobi, oni koji su obrazovaniji i zaposleni na boljim poslovima

Komentari 2

DU
Deleted user
23:04 18.05.2021.

sto ce drugi krug izbora ako svi znadete tko ce biti pobjednik....a sto ce biti ako ne bude pobjednik ....e tada bi vidjeli pravo i istinsko bradato lice aktivista zelenih i crvenih ...tada bi vidjeli bijes lubenica..ali ne kao na markovom trgu kad ih je u kombiju donio pionir aktivizma poslije 7 ss sada evropejac nedorasli sin...

VL
ZU
zupi
02:16 19.05.2021.

Placenici stranih centara moci koji imaju za cilj uništiti sve plemenito i lijepo na ovome svijetu,pa i u Hrvatskoj imaju svoje sluge koji se prodaju za judine škude, a te iste sluge placenicki mediji nazivaju "aktivisti".

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.