Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 11
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SUTRA U VEČERNJEM

Možemo! i SDP traže kandidata koji može svrgnuti Bandića

Zagreb: Nastavak 34. sjednice zagrebačke Gradske skupštine
Foto: Josip Regovic/PIXSELL
1/2
07.09.2020.
u 20:06

Ako su Tomaševićeve izjave pružena ruka, ona je uvijek dobrodošla da se sjedne i razgovara, kaže Mrak-Taritaš koja najavljuje novu kandidaturu

Čelnik platforme Možemo! Tomislav Tomašević prvi je, prije više od pola godine, najavio kandidaturu za zagrebačkog gradonačelnika. Ovih je dana, međutim, otvorenom ostavio i mogućnost da se ne kandidira, ako bi se pokazalo kako na ljevici ima boljih kandidata koji bi osigurali svrgavanje Milana Bandića. Tomašević pritom spominje i istraživanje koje bi pokazalo tko na ljevici ima najviše šanse za to, a njegove su izjave privukle nemalu pozornost stranaka lijevo od centra. 

Cijeli tekst pročitajte u sutrašnjem izdanju Večernjeg lista ili u e-izdanju!

Ne propustite i druge teme:

- Kutle pravomoćno oslobođen za Tisak 

- Demografi upozoravaju: Zakon o strancima potaknut će iseljavanje

- Konobaricama nije isplatio sve plaće pa traže 10 mjeseci zatvora 

- Kako je virus povezao protivnike cijepljenja i 5G-a
 

Ključne riječi

Komentara 1

ZA
zadar1
22:27 07.09.2020.

jad i čemer

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije