Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 116
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VELIKA ANALIZA

Može li papa Franjo zaustaviti rat?

06.05.2022.
u 09:20

Čeka se odgovor Moskve na inicijativu pape Franje da se susretne s ruskim predsjednikom Vladimirom Putinom. Papa Franjo stavio je otvorene karte na stol i odlučio poduzeti sve što je u njegovoj mogućnosti da zaustavi rat u Ukrajini i rusku agresiju, koju je, bez imalo ustručavanja, usporedio s genocidom u Ruandi.

Komentara 10

VI
Vivian
13:52 06.05.2022.

Rat ce prestati kad to odredi "brat Kiril" a s tim se slaze i Franjo.

DR
Draconic5
11:19 06.05.2022.

Pa zar ne može naći zajednički jezik s bratom Ćirilom? Kako to?

DU
Deleted user
12:34 06.05.2022.

Papa Franjo za list Corriere dalla Sera, 3.svibnja: " Za sada ne idem u Kijev. Najprije moram otići u Moskvu i razgovarati s Putinom, iako se bojim da me on ne može primiti u ovom trenutku. Uzrok ovog rata jee lajanje NATO-a pred vratima Rusije."

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?