Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 57
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TJEDNI PREGLED

Nastavljaju ofenzivu: Možda je problem što su većina prosvjetara žene?

Andrej Plenković ispred prosvjednika
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
1/6
23.11.2019.
u 10:57

Mrvice sa stola su odbili i najavljuju totalni prekid obrazovnog procesa do ispunjenja zahtjeva...

SUBOTA, 16.11.

Danima je Armada pripremala osvetu predsjednici Kolindi zbog njenih izjava o NK Rijeci kao filijali beogradskih klubova 80-ih Međutim, ništa od toga. Narodna princeza, protutnjala Rijekom bez ogrebotine. Njena formacija, potpuno je iznenadila Armadu. Kolinda je u napad gurnula Ćiru Blaževića, dok je obranu pojačala neprelaznim i nezaobilaznim Jakovom. E da, Hrvatska je usput pobijedila Slovačku.

NEDJELJA, 17.11.

Nakon što je Milanović plakatima poručio Vukovarcima da je rat gotov, odgovor nije trebalo dugo čekati. Unatoč stalnim napadima srbočetničkog veliosrpskog agresora, s prve crte bojišnice, odgovoro mu je hrvatski ratni heroj, Miroslav Škoro. Poručio mu je da rat nije gotov. Treba ga razumjeti. Čovjek se malo kasnije uključio i sada bi Zoka završio rat. Kako da ne! Pa nismo završili ni onaj prije, kamoli Domovinski.

Foto: Ilustracija/Davor Javorović/PIXSELL

PONEDJELJAK, 18.11.

Ne bi čovjek vjerovao, ali uspjeli smo obilježiti najveću traumu Domovinskog rata, bez blamaže i politikanstva. Pijetetni i dostojanstveni Ivan Penava, samo se rutinski osvrnuo na strašnu provokaciju velikosrpskog agresora Pupija, koji je dan ranije odao počast poginulima na Ovčari, a bacio je i vijenac u Dunav za ubijene Srbe. To je razbijesnilo Ivana. Nije dobro kada Pupija nema, a kada dođe, opet ne valja.

UTORAK, 19.11.

Prosvjetari nastavljaju ofenzivu. Mrvice sa stola su odbili i najavljuju totalni prekid obrazovnog procesa do ispunjenja zahtjeva. Plenki je u šoku. Do sada je bilo dovoljno provaliti par šala, baciti malu kost među sindikaliste i ljudi su se lomili. Možda je problem što su većina prosvjetara žene? Njih je malo teže slomiti. Uglavnom, nastave nema. Htjeli su zajedništvo? Čini se da su ga dobili...

Foto: Patrik Macek/PIXSELL

SRIJEDA, 20.11.

Nema kraja novinarskoj zlobi! Sve smo mogli očekivati, ali ovo što rade nesretnom policajcu koji je slučajno malo ranio migranta iz službenog pištolja u prsi, stvarno je previše. Utaman je ministar dao logično objašnjenje da je policajac htio zaustaviti migrantskog agresora pucajući u zrak, a onda mu je noga zapela u stijeni, pa je glupi pištolj ispao i sam opalio. Zvuči logično, zar ne?

ČETVRTAK, 21.11.

Prosvjetari štrajkaju, mnogi sindikat njihovu složnost gledaju sa zavišću, ali Plenki ima pametnijeg posla. Došla mu je obitelj u goste. Njegovi pučani iz cijele Europe, sjatili su se u našu napaćenu domovinu. Sve je bilo super. Berlusconi je upozorio na crvenu kinesku opasnost, pojavila se i svastika, a Merkel je izjavila da će se boriti protiv nacionalizma i populizma. Srećom, publika je nije razumjela.

PETAK, 22.11.

Velika pobjeda simpatičnog Bruna Perkece. Zamislite, njega su pokušali osuditi samo zato što je pijan službenim autom ubio biciklista, pa se dva puta vratio na mjesto nesreće ukloniti dokaze. Normalno, sud ga je oslobodio. Brunek je inače ravnatelj Županijske uprave za ceste u Virovitici, a vi ste jako bezobrazni ako ste pomislili da je zato oslobođen! Čovjek je lijepo rekao da je mislio da je ubio jelena.

Komentara 11

ŠT
ŠtoReći
19:03 23.11.2019.

branimir pofuk kukavički je napisati članak a ne dozvoliti komentiranje. ne bih ga ni otvorio da sam znao. čega se bojiš?

Avatar Danko - SLOBO danko
Danko - SLOBO danko
17:31 23.11.2019.

Meni su govorili - "sine ako ne budeš učio morat ćeš kopat po školskom imeniku " 😂

RO
ronyday
16:36 23.11.2019.

Vani gotovo i nema učitelja muškaraca, jer to je posao za žene, zato što se tu malo radi i zato što su tu upola manje plaće od pravih radnika koji nose obitelj financijski a žene kućanstvo jer imaju puno slobodnog vremena.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije