Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 121
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tragedija u Labinu

Motociklom usmrtio ženu koja je s unukom prelazila cestu na pješačkom prijelazu

policija
Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL/ilustracija
02.07.2019.
u 21:10

Od siline udarca žena je odbačena nekoliko metara te je na mjestu događaja preminula dok je osmogodišnjak prošao bez ozljeda

U Labinu je u utorak popodne poginula 62-godišnja žena iz Vineža kad je na nju naletio motocikl suzuki dok je s osmogodišnjim unukom prelazila cestu, motociklist je ozlijeđen i prevezen u riječku bolnicu na Sušaku, a osmogodišnjak je prošao bez ozljeda.

Teška prometna nesreća dogodila se oko 17,35 sati u Ulici Zelenice.

Prema podacima policije, 62-godišnjakinja je zajedno s osmogodišnjim unukom prelazila cestu u Ulici Zelenice na pješačkom prijelazu kada je na njih naletio motocikl kojim je upravljao 39-godišnjak iz Nedešćine.

Od siline udarca žena je odbačena nekoliko metara te je na mjestu događaja preminula dok je osmogodišnjak prošao bez ozljeda.

U nesreći je ozljeđen motociklist koji je hitno prevezen u riječku bolnicu na Sušaku.

"Osmogodišnji dječak prošao je na sreću bez ozljeda, ali je u stanju šoka ipak prevezen u bolnicu premda nije bilo potrebe za pružanjem hitne medicinske pomoći na mjestu događaja. Očevid nesreće obavljaju županijski državni odvjetnik i djelatnici labinske prometne policije", rekla je glasnogovornica istarske policije Nataša Vitasović.

Komentara 18

VL
vlatx
21:34 02.07.2019.

Mojeg sina skoro pregazio auto u Španskom kada je prelazio preko zebre na zeleno. Policija dajte malo više kontrolirajte te divljake zar moramo ovako nešto čitati svako malo. Katastrofa.

AR
Armagedon
22:28 02.07.2019.

Strašno, jadna žena, hvala Bogu dijete je dobro, a ova budala koja ne zna stati na zebri i semaforu,.... jer on ima bijesni motor pa ne može zaustaviti, nije mi ga žao uopće.... pa nije mu grad pista gdje će demonstrirati brzinu i voziti na zadnjem kotaču.... ima cijeli život za kajati se ....

JU
juma
22:30 02.07.2019.

Ne znam sto je imala prelaziti cestu i to jos na pjesackom prijelazu gdje je najopasnije i gdje se najvise gine?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije