Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dirljivo

Motociklistkinja zaustavila promet na križanju samo da bi napravila ovo

24.10.2015.
u 18:00

- Bio je tako malen da sam mislila da je list dok se nije pomaknuo, kazala je motociklistkinja

Motociklistkinja iz Oklahome nedavno je zaustavila promet usred prometnog križanja kako bi spasila mačića, javlja ABC News. Video koji je snimljen kamerom na kacigi pokazuje kako se motociklistkinja kad je primijetila izgubljenog mačića, zaustavila usred križanja, sišla s motocikla te mačića pokupila i predala ga ženi koja je prolazila obližnjim pločnikom. 

 - Bio je tako malen da sam mislila da je list dok se nije pomaknuo. Ne mogu pogledati snimku jer me užasava kad vidim koliko je puta za dlaku izbjegao smrt, kazala je 25-godišnja Laney.

Ključne riječi

Komentara 2

JU
jureknez26
18:30 24.10.2015.

svaka cast malo je takvi osoba

PA
partizancina
01:42 26.10.2015.

Upravo to covjek ako je imalo covjek duboko se sazaljeva na nejako mladunce na malu djecicu . Puno toga bi ucinio za pomoc malim od Boga datim stvorenjima. Zato me neopisivo boli bezobrazna drskost ovih probisvjetova tzv prebjega islamskih fanatika koji zloupotrebljavaju malu djecicu i vode ih na po zivot opasne neljudske avanture po zimovanju blatu kisi vjetrovima Preko tude zemlje i tudih drzava kako bi ih koristili da bi nas ljude sa osjecajima ucjenivali i koristili nasu ljudsku krscansku dobrotu kako bi zloupotrijebili nasu milost da bi se oni ti mladici islamisti docepali svih blagodati Europé. Sramota a sramota i za sve takozvane novinare ( placene petokplonase) koji slikavaju ta mahanja malom djecicom kako bi nam zamazali oci , Boze Boze.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije