Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 172
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nesreća kod Karlobaga

Motociklist udario u zaštitnu ogradu i poginuo

06.10.2016., Vodice - U prometnoj nesreci na ulazu u Vodice na cesti D-8 ozlijedjena je pjesakinja te je prevezena u OB Sibenik. U nesreci je sudjelovao i motocikl a policija radi ocevgid kako bi utvrdila okolnosti nesrece. Photo:
Foto: Hrvoje Jelavić/Pixsell
31.07.2018.
u 13:03

Promet se odvija jednom trakom, a u tijeku je očevid

U teškoj prometnoj nesreći kod Karlobaga motociklist je udario u zaštitnu ogradu i poginuo, izvjestiili su iza podneva iz ličko-senjske policije.

Promet se odvija jednom trakom, a u tijeku je očevid.

Komentara 3

DU
Deleted user
08:01 05.08.2018.

Roditelji bi 10 puta a ovo pišem "baš svim roditeljima" trebali dobro promisliti kad ispunjavaju želje i željice svojim malodobnim članovima obitelji!? Vjerujem da bi se dobilo mnogo kada bi se maloljetnost pomakla bar do 21. Godine?! Poginulo bi mnogo manje mladih ljudi!? Pa čak i biciklom vas danas mogu dobrano osakatiti, jer iako je "moda" bicikala u uzletu, nitko od "nadležnih" ne poduzima ništa, barem polaganje prometnih znakova za bicikliste?! Voze se bez poznavanja prometa a stalno su u opasnosti da ih pogazi neki automobil ili da osakate kojeg pješaka!? Naj laganije je povuči crte za vožnju po pločnicima grada! No tko te crte uopće poštuje!?

UU
uhljeb u holdingu
16:56 31.07.2018.

Dobro je, ionako su svi oni bahati, bezobrazni i nekulturni, a vjerovatno i neškolovani.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije