Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 38
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Teška nesreća

Motociklist udario u ogradu i poginuo, suvozač teško ozlijeđen

motor
Hrvoje Jelavić
27.07.2010.
u 00:26

Oremuš je zbog neprilagođene brzine u lijevom zavoju sletio sa županijske ceste i motorom udario u betonsku dvorišnu ogradu. Vozač je poginuo na mjestu nesreće, a suvozač je prevezen u KB Dubrava u Zagrebu.

STUBIČKA SLATINA - Motociklist Marko Oremuš (25) iz Strmca Stubičkog smrtno je stradao, a suvozač Marko Benko iz Gornje Stubice (22) zadobio je teške tjelesne ozljede opasne po život u prometnoj nesreći koja se dogodila sinoć u 22.25 sati u Stubičkoj Slatini.

Oremuš je upravljao kawasakijem iz pravca Krušljeva Sela prema Igrišću i zbog neprilagođene brzine u lijevom zavoju sletio sa županijske ceste i motorom udario u betonsku dvorišnu ogradu obiteljske kuće od koje se odbio i prevrnuo na kolniku ceste. Vozač motocikla poginuo je na mjestu nesreće, a suvozač je s teškim ozljedama prevezen prvo u zabočku Opću bolnicu, a potom poslije ponoći u KB Dubrava gdje se liječnici bore za njegov život.

Komentara 2

OB
-obrisani-
08:14 27.07.2010.

Uvijek treba pohvaliti,ovakve samoubojice.Sletio i poginuo sam,,bez da je ubio ili unesrećio nečije dijete. Eh kad bi,barem svi ovako završili,koji su željni jurnjave i turiranja sa brzinama većim od 200 na sat kroz naselja

VI
Vito
09:04 27.07.2010.

Ova kaciga je aukcijski broj osam. Kaciga ima iskustva. Cijena prava sitnica. Tko da više?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije