Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sesvetski Kraljevec

Motociklist se zabio u reklamni pano i poginuo

policija
02.08.2010.
u 08:23

Noćas oko 2 sata u Sesvetskom Kraljevcu dogodila se nesreća u kojoj je smrtno stradao motociklist.

ZAGREB - U nesreći koja se noćas oko 2 sata dogodila u Sesvetskom Kraljevcu u Dugoselskoj ulici poginuo je motociklist (84), donosi 24sata. Prema prvim informacijama, izgubio je nadzor nad motorom i zabio se u reklamni pano.

Pojedinosti nesreće bit će poznate nakon očevida.

Komentara 4

ZR
zrixy
15:12 02.08.2010.

@žutinjo: neukusno je komentirati gdje je i da li je imao kacigu, je li prebrzo vozio ili nije....! Činjenica je da je još jedan mladi život izgubljen. Nažalost! Kada bismo znali što nas čeka, ne bismo bili na mjestima gdje ćemo izgubiti život. Ali sudbina je takva. Čovjek snuje a Bog određuje. Sućut obitelji poginulog! R.I.P.

Avatar žutinjo
žutinjo
11:28 02.08.2010.

Sigurno nije brzo vozio..i kacigu je imo na pravom mjestu...na laktu...mada mu u ovom slučaju vjerojatno niti nebi pomogla. žao mi svakog homosapiensa,al brate trea se pazit...a ne nabi gas i kolko ide... jaoo! R.I.P.

HU
hunter
22:31 03.08.2010.

Mladi život? 84 godine ima.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije