Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nesreća

Motociklist poginuo u sudaru s automobilom kod Dubrovnika

'SLAVONIJA  23.05.2011. VUKOVAR - prometna u kojoj je vozac motocikla zadobio teske tjelesne ozljede opasne po zivot Branimir Bradaric/Vecernji list'
'Branimir Bradaric/Vecernji list'
17.08.2011.
u 10:07

Motociklist se zabio u desni bok automobila kojim je upravljao bugarski državljanin

U prometnoj nesreći koja se dogodila noćas oko 00.15 sati, na D-8, u mjestu Soline u Župi dubrovačkoj, jedna je osoba poginula.

Bugarski državljanin (62), upravljajući osobnim vozilom marke VW Passat, bugarskih nacionalnih oznaka, skretao je ulijevo preko pune razdjelne crte kada je u njegov desni bočni dio udario motocikl marke BMW, dubrovačkih registracijskih oznaka, kojim je iz suprotnog smjera upravljao 40-godišnjak iz Župe dubrovačke.

Od posljedica zadobivenih ozljeda vozač motocikla preminuo je na mjestu nesreće.

Očevid su obavili policijski službenici i istražna sutkinja po čijem je nalogu mrtvo tijelo prevezeno na Odjel patologije dubrovačke bolnice zbog obdukcije.

Komentara 2

TR
trckaralo
12:01 17.08.2011.

Bugarima zabranit ulazak motornim vozilima u Hrvatsku!

KA
karambita
15:50 17.08.2011.

Opet TUTA BUGAR

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije