Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zagonetna nesreća

Motociklist poginuo u nesreći, no nema traga motociklu

mrtav
Arhiva VL
Autori: mb, mv, mav
29.05.2010.
u 13:01

Pronađeni tragovi upućuju na to da se dogodila prometna nesreća te da je poginuli muškarac bio suvozač na motociklu.

Zagrebačka policija izvijestila je da je mrtvo tijelo 18-godišnjeg mladića danas oko 2 sata pronađeno na cesti između Kalinja i Donjeg Orašja. Tragovi upućuju na to da je mladić bio suvozač na motociklu s kojeg je najvjerojatnije pao, jer na njegovu tijelu nema tragova koji bi mogli biti posljedica sudara s drugim vozilom, a uz cestu su nađeni i ostaci kacige. Nije pronađen ni vozač, niti motocikl pa policija moli očevice da se jave na 92 ili u PP Sveti Ivan Zelina.

Karlovačka policija priopćila je da je od strujnog udara poginuo Zagrepčanin (34) u petak u 15.30 sati u Potoku Tounjskom. Posječeno stablo palo je na žice dalekovoda, a Zagrepčanin ga je htio ručno osloboditi nakon čega je poginuo. U petak je u Karlovcu teško ozlijeđen 44-godišnjak, radnik Hrvatskih željeznica. Dok je kosio na Željezničkom kolodvoru, ozlijedilo ga je pružno vozilo s prikolicom koje se kretalo unatrag uz zvučna upozorenja.

Ključne riječi

Komentara 21

Avatar arcanius
arcanius
14:29 29.05.2010.

savršeno.... sve sam više uvjeren da su motoristi nepismene budale... one lizalice uz cestu, braćo i sestre, nisu za ukras...... na njima piše jedan ili dva broja.... to je maksimalna dopuštena brzina vožnje po mokrom kolniku uz dobru vidljivost..... ii u kilometrima na sat je!.... ne metri u sekundi!.... dakle, ne smijete voziti brže od toga, jer inače umirete kao psi na cesti.... čekaj malo ima još!.... ako mi, vozači automobila i ostalih prometala sa 4 i više kotača, ne smijemo pijani za volan.... zašto onda mislite da vi možete?.... mi još ne moramo ni ravnotežu držati!.... i činjenica je da najveći broj smrtno stradalih motorista i mopedista nije krivicom vozača automobila.... nego je čistom divljom vožnjom motorista i alkoholom!.... ma koliko mi pazili na vas, ne bumo vam još i volana držali!

DR
dreamteam
14:48 29.05.2010.

Da je motociklist,vozac motora poginuo,motor bi ostao na licu mjesta s njime.Suvozac ili bolje receno osoba koju je vozio i koja je poginula nije vozac niti motociklist.

CE
cericzel
13:53 29.05.2010.

suvozač na motoru nije motociklist. svašta.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije