Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 164
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Klis-solin

Motociklist na brzoj cesti udario u zaštitnu ogradu i na mjestu poginuo

Nesreća
Foto: Ivo Čagalj/Pixsell
21.08.2018.
u 18:09

Kola Hitne medicinske pomoći brzo su stigla na mjesto događaja, ali liječnici su samo mogli konstatirati smrt.

Motociklist je poginuo u teškoj prometnoj nesreći koja se dogodila u utorak nešto prije 16 sati na brzoj cesti Klis-Solin u smjeru Solina, izvijestila je splitska policija.

Prometna nesreća dogodila u 15,55 sati na brzoj cesti Klis-Solin u smjeru Solina kada je motociklist udario u zaštitnu ogradu.

Kola Hitne medicinske pomoći brzo su stigla na mjesto događaja, ali liječnici su samo mogli konstatirati smrt. Za sada se još ne zna identitet poginule osobe. Na mjestu događaja policija obavlja očevid zbog čega se tom dionicom prometuje otežano.

 

Komentara 1

Avatar ilija.pravednik
ilija.pravednik
20:14 21.08.2018.

Super!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije