Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 60
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
sinoć preminuo

Motociklist (58) podlegao ozljedama, vozač automobila s kojim se sudario dobit će kaznenu prijavu

Foto: Google Maps
09.06.2020.
u 11:56

Motociklist i osobni automobil sudarili su se u nedjelju popodne u Splitu u ulici Put Supavla

Motociklist (58) koji je u nedjelju popodne zadobio teške ozljede u prometnoj nesreći kod splitskog škvera, umro je u KBC-u Split, izvijestila je u utorak policija.

Nesreća se dogodila u nedjelju oko 15,30 sati u ulici Put Supavla, gdje se motociklist sudario s osobnim automobilom.

Motociklist je vozilom Hitne medicinske pomoći prevezen u splitski KBC gdje su mu utvrđene teške i po život opasne ozljede. Uza sve napore liječnika na Jedinici intezivnog liječenja 58-godišnji muškarca je sinoć umro. Splitska policija će protiv vozača ​osobnog vozila podnijeti kaznenu prijavu.

Komentara 1

AJ
ajdemipopusi
12:04 09.06.2020.

Motociklist je kriv a ne vozac automobila. Vozio se na zadnjem kotacu i oduzeo automobilu prvenstvo prolaza i uz to je prebrzo vozio. A koliko je krvi imo u alkoholu tek treba da se utvrdi.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije