Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 180
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMETNE NESREĆE

Smrt na cesti: Troje mrtvih na cestama

Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL
Autori: Ivica Beti, Hina
01.07.2020.
u 19:42

Nesreća se dogodila na obilaznici kod Varaždinskih Toplica

U prometnoj nesreći u Varaždinskim Toplicama poginuo je 50-godišnji motociklist. Nesreća se dogodila na obilaznici, na državnoj cesti D24, na kojoj je motociklist sletio s ceste i preminuo na mjestu događaja.

Danas u 18.25 sati između Štrukovca i Žiškovca vozač osobnog automobila sletio je s kolnika i na mjestu preminuo. Radi se o 60-godišnjaku s područja Međimurske županije, izvijestila je Policijska uprava međimurska

Sudar Golfa i Yuga

Sedamdeset četverogodišnji vozač umro je u koprivničkoj Općoj bolnici, gdje je prevezen nakon prometne nesreće koja se dogodila u srijedu u mjestu Rasinja, priopćila je večeras koprivničko-križevačka policija.

Prometna nesreća dogodila se oko 11,40 sati, u Rasinji u Ulici Gornji kraj.

Sedamdeset četverogodišnji vozač upravljao je osobnim automobilom Zastava Yugo koprivničke registracije u smjeru Prkosa, kada je iz neutvrđenih razloga skrenuo na lijevu prometnu traku. Pri tom se sudario  s automobilom VW Golf koprivničke registracije koji je naišao iz suprotnog smjera, a kojim je upravljao 27-godišnji vozač. VW Golf je prednjom stranom udario u bočnu stranu vozila Zastava Yugo, navodi policija.

Sedamdeset četvorogodišnji vozač je prevezen u Opću bolnicu Koprivnica gdje je naknadno umro te je određena obdukcija, a   27-godišnji vozač je lakše ozljeđen.

Policijska uprava koprivničko-križevačka provodi istragu o okolnostima i uzrocima prometne nesreće.

Komentara 1

LI
liliZG
10:08 02.07.2020.

VW Golf je prednjom stranom udario u bočnu stranu vozila Zastava Yugo, navodi policija. ako je yugo prešao na lijevu stranu i udario u golfa, onda golf nije udaro yugića....u protivnom , to bi značilo da je vozač golfa kriv za nesreću... ukoliko ovo nije lapsus policije, onda je parafraziranje novinara.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije